z

Ole pito i lalo ole taimi nei, Innolux: ole taimi sili ona leaga mo le laulau ua pasia

Talu ai nei, na faʻaalia ai e taʻitaʻi o le Panel se vaaiga lelei i le tulaga o maketi tulitatao.Na taʻua e Ke Furen, o le pule sili o le AUO, ua toe foʻi le lisi o TV i le tulaga masani, ma ua toe faʻaleleia foʻi faʻatauga i Amerika.I lalo o le pulega o le sapalai, sapalai ma manaoga o loʻo faasolosolo malie ona fetuunai.Na faailoa mai e Yang Zhuxiang, le pule sili o Innolux, "Ou te lagona ua uma le taimi sili ona leaga"!E mafai ona faʻateleina le tosoina o le voluma nai lo le taimi muamua, ma ua aliali mai le pito i lalo.

 

Fai mai Yang Zhuxiang o le siosiomaga o tau a le TV ua taofia nei le pa'u.A maeʻa le lua 11, Black Friday, ma le Kerisimasi faʻatau atu vaitau, o le a faʻaumatia le suʻesuʻega, ma o le a toe faʻatumu manaʻoga i le lumanaʻi."E le mafai ona ou taʻuina pe faʻafefea, na faʻateleina uta ia Setema. I le vaʻaia o le faʻateleina o uta o TV, api, ma panels faʻatau, e faʻamoemoe o Oketopa o le a sili atu nai lo Setema. I le vaʻaia o le pito i lalo, na ou lagona ua uma le taimi sili ona leaga!

 

O Oketopa 7, na tuʻuina atu ai e le fale gaosi oloa Innolux se faʻasalalauga o tupe maua.Ia Setema, o tupe maua faʻatasi a le tagata lava ia o le NT $ 17 piliona (tusa ma le RMB 3.8 piliona), o se faʻaopoopoga o le 11.1% faʻatusatusa ia Aukuso.O paneli tetele na tuufaatasia ia Setema.O le aofa'i o uta e 9.23 miliona fasi pepa, o se si'itaga e 6.7% i luga o Aukuso;o le tuʻufaʻatasia o uta o paʻu laiti ma feololo ia Setema e 23.48 miliona fasi pepa, o se faʻaopoopoga o le 5.7% i luga o Aukuso.


Taimi meli: Oke-13-2022