z

Xbox Cloud Gaming taia le Windows 10 Xbox app, ae na'o ni nai tagata filifilia

I le amataga o lenei tausaga, na faʻasalalau ai e Microsoft le Xbox Cloud Gaming beta i luga Windows 10 PC ma iOS.I le taimi muamua, Xbox Cloud Gaming sa avanoa i Xbox Game Pass Ultimate tagata faʻatau e ala i le faʻaogaina o suʻesuʻega, ae o aso nei, o loʻo matou vaʻai atu i Microsoft o loʻo aumaia le ao taʻaloga i le Xbox app Windows 10 PC.Ae paga lea, o lenei galuega e na'o se numera filifilia o tagata fa'aoga.

Afai na e iai mo sina taimi, ua uma ona e iloa po'o ai na tagata filifilia.O i latou o Xbox Insiders, o loʻo mauaina faʻaaliga beta mo suʻega aʻo leʻi taʻavale atu i tagata uma.I luga o le Xbox Wire i aso nei, na faʻasalalau ai e Microsoft o loʻo faʻalauiloaina le Xbox Cloud Gaming i le Xbox app i luga ole PC ile Insiders ile 22 atunuu eseese.

O lea la, mo le faʻalauiloaina o le Insider, o se mea sili lea.Afai o oe o se Insider o loʻo mauaina lenei faʻatinoga i aso nei, pau lava le mea e tatau ona e faia e faʻapipiʻi ai o le faʻafesoʻotaʻi se pule i lau PC - pe uaea poʻo le Bluetooth - tatala le Xbox app, kiliki le "taaloga ao" fou faʻaopoopo. faamau, ona filifili lea o le taaloga e te manao e taalo ai.

E leai se faʻamatalaga a Microsoft pe o afea e faʻalauiloa ai le lagolago mo le faʻafefe o le ao i le Xbox app mo tagata taʻalo PC uma.Ae, masalo e le o mamao tele pe a mafaufau pe toafia atunuu o loʻo faʻalauiloa e Microsoft lenei faʻaaliga Insider i totonu. Ae mo le taimi nei, e ui i lea, o le au fai saofaga Ultimate e le o Tagata Inisiua e faʻatapulaʻa i le taʻalo a latou taaloga ao e ala ia latou suʻega.

O le Xbox Cloud Gaming ua vaʻaia se faʻalauteleina tele i masina talu ai, ma o le mea moni o loʻo avanoa nei i luga o iOS e matua manaia pe a e manatu o le faʻalauiloaina o iOS mo le Xbox Game Pass na foliga mai e matua leaga lava i se tasi taimi.Matou te vaʻai pea mo nisi faʻamatalaga i luga o le Cloud Gaming e ala i le Xbox app, ma o le a matou faʻafouina oe pe a faʻaalia atili e Microsoft.

BOE screen factory fa'ata'ita'iga tau i totonu o Aukuso fa'asalalau

Sa i ai sina faateia i le faalauiloaina o le tau o Aukuso faʻaalia i totonu ole fale gaosi BOE.O faʻataʻitaʻiga 21.5-inisi ma 23.8-inisi faʻataʻitaʻiga o le tau o le a faʻaauau pea ona siitia i le 2-3 US tala ia Aukuso.E fai lava si fa'afuase'i o le tau o le 27 inisi o le a toe si'itia i le 2 tala Amerika ia Aukuso.O le faʻamatalaga i totonu o le 27-inisi le tau e mafai ona i lalo ifo, e ui lava o le masini atoa O le 27-inisi le tau i le maketi e vevesi ma o le pito i lalo e ogaoga.Ae ui i lea, mo le fale gaosi oloa, o le faʻaauau pea o le 23.8-inisi e faʻamalosia ai le 27-inisi e faʻamautu ai se eseesega tau talafeagai.O le mea lea, o le siʻitia o faʻataʻitaʻiga ia Aokuso ua faʻatupulaʻia laʻititi.

Peita'i, ua na'o se fa'aaliga fa'alilolilo i le taimi nei, ma o le fa'ai'uga fa'ai'uga e fa'alagolago ile tulitatao ile fa'aaliga tusitusia aloa'ia.


Taimi meli: Aukuso-10-2021