z

5 fa'amanuiaga autu o se mata'itusi lautele

Fa'atasi ai ma le tele o fale mata'utia e maua ai le malosi sili atu.Mafaufau i ai i le auala lenei: e sili atu ona faigofie le matamata i ata tifaga, auina atu imeli, ma suʻega i luga ole laiga i luga ole iPhone 3 poʻo le faʻaaogaina o le iPad fou?E manumalo le iPad i taimi uma, faʻafetai i le tele o le avanoa mata.E ui atonu e toeitiiti tutusa galuega o mea uma e lua, ae e le mafai ona e manumalo i le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o se faʻaaliga e faigofie ona faʻatautaia.

Se'i o tatou va'ai i nisi o mafua'aga sili e tatau ai ona i ai se mata'itusi lautele i le pito i luga o lau lisi o mana'oga tekinolosi i lenei tausaga.

1. Faʻateleina lou gaosiga

O le mautauave a Amerika "tele tele e sili atu" e mautinoa lava e faʻaoga i mataʻitusi PC lautele.A maua lau lau lautele, e mafai ona fa'aalia le tele o au pepa, ala o faasalalauga, ma taaloga i le taimi e tasi.

Faatasi ai ma se mata'itusi komipiuta lautele, e mafai ona faigofie ona e faia galuega i autafa o le itu e semanu e le mafai i se lau masani.Va'ai pepa e lua i le taimi e tasi, va'ai fa'asalalauga i fa'amalama eseese, ma fa'atulaga lau fale faigaluega e fa'atele ai le gaosiga.

Nai lo le fesuia'i i taimi uma i le va o tabs ma su'e i le tele o polokalame, e mafai ona e fa'atulaga pupuni i luga o lau lau ina ia faigofie mea uma e te mana'omia.

Fa'apolofesa fa'apolofesa, pei o fa'atonu vitiō, fa'atonu ata, tagata fai ata, tagata fa'afiafia, ma tufuga, e mafai ona fa'amanuiaina tele mai le tele o avanoa faigaluega o se mata'itusi lautele.Afai o laupepa ma faʻamaumauga o lau vaega o le poto masani, mafaufau i le avanoa e maua ai le tele o faʻamatalaga o faʻamatalaga e iloa i le taimi e tasi.

O tamaiti a'oga o lo'o mafaufau i se komepiuta mo le kolisi e mafai ona fiafia e tatala a latou pepa fa'asinomaga i autafa o a latou pepa su'esu'e ina ia mafai ai ona fa'asolosolo solo i le va o le faitau ma le tusitusi.

2. Aveese le tele o siaki

O le kiliki i le va o le tele o faʻaaliga eseese e le gata e alu ai le taimi, ae mafai foʻi ona aveese avanoa taua o le kesi.O se mata'itusi lautele e lelei mo tagata fa'aoga e leai se fale faigaluega tele ma e mana'omia le fa'aopoopoina o latou fa'aaliga fa'aaliga.

Ave'ese le va i le va o mata'itū, fa'asa'oloto avanoa fa'aletino mo isi mea faigaluega a le ofisa, ma teu tupe i mea e te le mana'omia.O le taimi lava e te faia ai le suiga i se mata'itusi lautele, atonu o le a e iloa e te le toe manaʻomia ni faʻaaliga e tauva mo lou gauai.

3. Ausia iuga maualuga

I le tele o tulaga, o le tele o le lau, o le maualuga o le iugafono.O lenei tulafono o le lima matua e taua mo soʻo se tasi e fiafia i le tulaga lelei o ata o latou PC.

E ui e mafai ona fa'aalia e mata'itusi se lua i lapopo'a eseese le fa'ai'uga tutusa, o mata'itū fa'aonaponei, lautele lautele e masani lava ona iai le malosi e fa'aalia ai se numera maualuga atu o pika nai lo o latou tama'i pa'aga.

O le tele o pixels o lona uiga o ata o le a sili atu le ma'ai ma o le a mafai ona e vaʻai manino i soʻo se mea o loʻo e galue ai.Na e asiasi i se foma'i mata ma tu'u ni tioata eseese i luma o ou mata e va'ai pe fa'alelei pe leaga lau va'ai?

O mata'itusi maualuga maualuga e tutusa i le uiga latou te ofoina atu le manino atili.O le tele o matatioata (poʻo le lautele o le fua faʻatatau), o le tele o pika e mafai ona e vaʻaia.

4. Faatofu oe lava i ala o faasalalauga

Ole iuga maualuga e matua taua tele mo fatuga e faia ata 3D i le ola-pei o le saʻo ma fomaʻi soifua maloloina e manaʻomia le vaʻai i se ata i le auiliiliga sili, naʻo le tuʻuina atu o ni faʻataʻitaʻiga.

O fa'amanuiaga e maua mai i le mata'itū mata'i tele e mafai ona fa'aleleia ai le mamafa o galuega e iloagofie, ae o fa'afiafiaga ma malologa e maua ai fo'i se fa'aolataga tele pe a e fa'atupe i lea ituaiga fa'aaliga.

Fiafia i ata tifaga i le faatulagaga sa tatau ona matamata ai, tusi i luga o ala o faasalalauga lautele ma lagona e pei o oe moni iina, pe faitau tusi i luga ole laiga e aunoa ma le popole i ou mata.

A fa'atumu e ala fa'asalalau le lau e tu'uina atu le fa'aaliga pito i tua, o le a e fiafia i se poto masani sili atu i mea uma e te fegalegaleai ai.

5. Alu i luma o le pi'o

E masani lava na'o avanoa i luga o mata'itusi ultrawide lau, o le atina'e aupito lata mai i le laufanua mamanu e sau i foliga o se mata'i fa'afefe.O lo'o fa'aalia ai se mali'e aga'i i totonu i itu ta'itasi, ua fa'atuputeleina le ta'uta'ua o mata'itusi mata'utia fa'apipi'i i tagata masani ma tagata fa'aoga PC.

Aisea e filifili ai mo se mata'i fa'a'o'o?Fa'aitiitia le maualuga o fa'alavelave, e mafai ona e fa'aogaina se va'aiga lautele, ma fa'aitiitia taumafaiga a ou mata e fa'amago se ata o lo'o fa'aalia i luga o le lau fa'a'o'o.Talu ai ona o le lau e masani ona afifi solo i lau va'aiga lautele, e te le tau taula'i malosi i le fa'aali atoa.

E le gata i lea, o le tele o vaaiga mataʻina o le a faʻaalia ai mea uma e sili atu nai lo le mea moni.E te le toe oo i le faʻalavelaveina o se lau mafolafola (lea e pau i lalo i le pito o le faʻaaliga), o lea ua faʻaseseina ai lou faiʻai i le mafaufau o ata i luga o le lau e sili atu ona e aofia ai le lautele o le vaaiga.Mo vaisu faatofu, o le Grail Pa'ia lea o fa'aaliga PC.


Taimi meli: Feb-24-2022