z

5 viktige fordeler med en widescreen-skjerm

Med mer skjermeiendom kommer mer kraft.Tenk på det på denne måten: er det enklere å se filmer, sende e-poster og surfe på nettet på en iPhone 3 eller bruke den nyeste iPad?iPad vinner hver gang, takket være den større skjermplassen.Selv om funksjonene til begge elementene kan være nesten identiske, kan du rett og slett ikke slå den forbedrede brukeropplevelsen til en skjerm som er enklere å navigere.

La oss ta en titt på noen av de beste grunnene til at en widescreen-skjerm bør stå øverst på din tekniske ønskeliste i år.

1. Øk produktiviteten

Det store amerikanske mottoet "større er bedre" gjelder absolutt for widescreen-PC-skjermer.Når du har en bredere skjerm, kan flere av dine dokumenter, media og spill vises samtidig.

Med en widescreen-dataskjerm kan du enkelt utføre side-ved-side-oppgaver som ellers ville vært umulig med en standardskjerm.Se to dokumenter samtidig, se medier i flere separate vinduer, og sett opp arbeidsstasjonen for å maksimere produktiviteten.

I stedet for hele tiden å bytte mellom faner og sile gjennom flere programmer, kan du ordne vinduene på skjermen slik at alt du trenger er lett tilgjengelig.

Kreative fagfolk, som videoredigerere, fotoredigerere, grafiske designere, animatører og arkitekter, kan ha stor nytte av det større arbeidsområdet til en widescreen-skjerm.Hvis regneark og datasett er ditt ekspertiseområde, forestill deg mulighetene for å ha flere informasjonsstrømmer synlige samtidig.

Studenter som vurderer en datamaskin for college kan glede seg over å ha referansedokumentene åpne rett ved siden av forskningsoppgaven deres for å skifte sømløst mellom lesing og skriving.

2. Bli kvitt flere skjermer

Å klikke mellom flere forskjellige skjermer kan ikke bare være tidkrevende, men kan også ta bort dyrebar plass på skrivebordet.En widescreen-skjerm er ideell for brukere som ikke har en massiv arbeidsstasjon og trenger å konsolidere skjermpanelene sine.

Bli kvitt gapet mellom skjermer, frigjør fysisk plass til annet kontortilbehør, og spar penger på utstyr du faktisk ikke trenger.Når du har byttet til en widescreen-skjerm, vil du sannsynligvis innse at du ikke lenger trenger flere skjermer som konkurrerer om oppmerksomheten din.

3. Oppnå maksimal oppløsning

I de fleste tilfeller, jo større skjerm, jo ​​høyere oppløsning.Denne tommelfingerregelen er viktig for alle som brenner for bildekvaliteten til PC-en sin.

Selv om det er mulig for to skjermer i forskjellige størrelser å skryte av samme oppløsning, har moderne, bredere skjermer vanligvis kapasitet til å vise et høyere antall piksler enn sine mindre motstykker.

Flere piksler betyr at bildene blir skarpere og du vil kunne se det du jobber med tydeligere.Har du noen gang besøkt en optiker og fått forskjellige linser plassert foran øynene for å se om de gjorde synet ditt bedre eller dårligere?

Høyoppløselige skjermer er like i den forstand at de tilbyr forbedret klarhet.Jo større brillen er (eller bredere sideforhold), jo flere piksler vil du kunne se.

4. Fordyp deg i media

Maksimal oppløsning er utrolig viktig for kreative som gjengir 3D-bilder med naturtro presisjon og helsepersonell som trenger å se et bilde i de minste detaljer, bare for å gi et par eksempler.

Fordelene med en widescreen-skjerms evne til å forbedre arbeidsbelastningen er åpenbare, men underholdning og avslapning får også et stort løft når du investerer i denne typen skjerm.

Nyt filmer i formatet de var ment for å bli sett på, bla gjennom sosiale medier og føl at du faktisk var der, eller les bøker på nettet med mindre belastning for øynene.

Når media fyller opp skjermen for å levere kant-til-kant-skjerm, vil du nyte en opplevelse av høyere kvalitet med alt innholdet du samhandler med.

5. Gå foran kurven

Vanligvis bare tilgjengelig på skjermer med ultrawide skjermer, den siste utviklingen i designlandskapet kommer i form av en buet skjerm.Med en svak helling innover på hver side, blir buede widescreen-skjermer stadig mer populære blant både uformelle og avanserte PC-brukere.

Hvorfor velge en buet skjerm?Forvrengningsnivåene reduseres, du kan bruke et bredere synsfelt, og øynene dine anstrenger seg mindre for å absorbere et bilde presentert på en buet skjerm.Fordi skjermen naturlig vikler seg inn i det perifere synet ditt, trenger du ikke fokusere like intenst på å ta inn hele skjermen.

For ikke å nevne, det større visningsfeltet vil få alt til å føles større enn det faktisk er.Du opplever ikke lenger forstyrrelsen av en flatskjerm (som ganske enkelt faller av ved kanten av skjermen), så hjernen din blir lurt til å tro at bildene på skjermen er større siden de dekker et bredere synsfelt.For nedsenkingsavhengige er dette den hellige gral av PC-skjermer.


Innleggstid: 24. februar 2022