z

E tusa ai ma se lipoti suʻesuʻe a Omdia

E tusa ai ma se lipoti o suʻesuʻega a le Omdia, o le aofaʻi o uta o le Mini LED backlight LCD TV i le 2022 e faʻamoemoe e 3 miliona, e maualalo ifo nai lo le vaʻaiga muamua a Omdia.Ua faʻaititia foʻi e Omdia lana vaʻaiga o uta mo le 2023.

tasi

O le faʻaitiitia o le manaʻoga i le vaega maualuga o le TV o le mafuaʻaga autu lea mo le toe faʻaleleia o le vaʻaiga i lalo.O le isi itu taua o le tauvaga mai WOLED ma QD OLED TV.I le taimi nei, o le uta o le Mini LED backlight IT faʻaalia na tumau pea, faʻamanuiaina mai lona faʻaogaina i oloa Apple.

Ole mafua'aga autu ole va'aiga o uta e tatau ona pa'u ile mana'oga ile vaega maualuga ole TV.O fa'atauga TV maualuga mai le tele o fale gaosi TV ua matua a'afia ona o le fa'aletonu o le tamaoaiga o le lalolagi.O le utaina o OLED TV i le 2022 na tumau i le 7.4 miliona, toetoe lava a le suia mai le 2021. I le 2023, ua fuafua Samsung e faʻateleina lana uta o QD OLED TV, ma le faʻamoemoe o lenei tekinolosi o le a maua ai se avanoa faʻatauvaʻa tulaga ese.A'o tauva paneta o moli pito i tua o le Mini LED ma paneta OLED i le vaega maualuga o le TV, ma o le fa'asoa a Samsung's Mini LED backlight TV sa muamua, o le gaioiga a Samsung o le a matua'i a'afia ai le maketi o le TV LED.

E sili atu i le 90% o le Mini LED backlight IT faʻaaliga panels uta o loʻo faʻaaogaina i oloa a Apple e pei o le 12.9-inisi iPad Pro ma le 14.2 ma le 16.2-inisi MacBook Pro.O le a'afiaga o le pa'u o le tamaoaiga ma fa'afitauli tau sapalai o le lalolagi i luga o Apple e la'ititi lava.E le gata i lea, o le tuai o Apple i le faʻaaogaina o paneta OLED i ana oloa e fesoasoani foi e faʻamautu le manaʻoga mo Mini LED backlight IT faʻaaliga faʻaaliga.

Ae ui i lea, e mafai e Apple ona faʻaaogaina panels OLED i ana iPads i le 2024 ma faʻalautele lana talosaga i MacBooks i le 2026. Faatasi ai ma le faʻaaogaina e Apple o panels OLED, o le manaʻoga mo le Mini LED backlight panels i komipiuta komepiuta ma komepiuta feaveaʻi e mafai ona faasolosolo malie.


Taimi meli: Ian-31-2023