z

Microsoft Windows 12 forbereder lansering i 2024 og vil levere mer ytelse og noe ny eksklusiv programvare.

Microsoft har nylig lansert sitt nyeste operativsystem på markedet, som heter Windows 12. Dette operativsystemet er en oppgradert versjon av Windows 11. Det er også dedikert til PC Gaming-plattformen og programvareutviklere.Windows 11 har lansert over hele verden, og får oppdateringer og oppdateringer daglig fordi brukerne står overfor noen problemer med programvare og feil.

Men fra insider-nyhetene koker Microsoft allerede Windows 12 på kjøkkenet deres, noe som er bra.Kommende Windows 12 er veldig fersk i design, funksjoner og muligheter, sammen med noe helt ny AI-programvare.Microsoft kan også forberede en helt ny plan for Office 360-pakken.Den nye Office 360-programvaren vil inneholde de nyeste teknologiene og programvareforbedringene innebygd.

Zac Bowden fra "Windows Central" har publisert en uttalelse.Microsoft vil lansere sitt kommende Windows 12-operativsystem samtidig som de har de tradisjonelle stilene som Windows 7, 8 og 10 i tankene. Selskapet har bestemt seg for å lansere en ny og fersk versjon av operativsystemer hvert tredje år.Denne avgjørelsen ble tatt etter mange viktige interne møter med alle utviklere og forskere.

Insidernyheter antyder også at Microsft har sluttet å jobbe med neste års Windows 11-oppdateringer.For dette kan de vente ett år til og endelig slippe Windows 12. Men dette betyr ikke at gjeldende Windows 11 vil bli ignorert eller at de ikke lenger støtter oppdateringer.Microsoft vil fortsette å støtte og distribuere nødvendige oppdateringer og oppdateringer for brukerne for å holde tritt med deres dataopplevelse.

For den nyeste Windows 11-støtten vil Microsoft kreve minimum 8. generasjons Intel CPU og minimum 3. generasjons eller AMD Ryzen CPU.Begge typer CPU krever minst en base på 1 GHz hastighet og 4 GB RAM for å kjøre operativsystemet jevnt.Så vi forventer at den kommende Windows 12 ikke vil kreve høyere krav fordi ikke alle kan oppgradere systemene sine raskt på grunn av budsjetttramme situasjoner.


Innleggstid: 10-november 2022