z

O le a le taimi e tali atu ai?O le a le so'oga ma le fua fa'afouina?

Taimi tali 

Taimi tali e fa'atatau i le taimi e mana'omia mo mole moli tioata vai e sui ai le lanu, e masani ona fa'aaoga le fa'aefuefu i le fa'aefuefu taimi.E mafai foi ona malamalama o le taimi e manaʻomia i le va o le faʻailoga faʻailoga ma le ata moni o le gaosiga.

O le taimi e tali atu ai e sili atu le vave, o le sili atu foi ona e tali atu pe a e faʻaaogaina.O le taimi e tali atu ai e umi atu, O le ata e lagona le faanenefu ma pala pe a gaoioi.

E le aofia ai le fua faʻafouina, pe afai o loʻo e taʻalo i taʻaloga, o le ata malosi e foliga mai e le mautonu, o le mafuaʻaga lea mo le umi o le tali a le laulau.

Rfa'atasiga fa'atasi ma le fua fa'afouina:

I le taimi nei, o le fua o le faʻafouina o siaki lautele i luga o le maketi o le 60Hz, o le faʻauluuluga o siaki maualuga-refresh o le 144Hz, ma o le mea moni, o loʻo i ai le maualuga 240Hz, 360Hz.O le uiga iloga e aumaia e le maualuga o le fa'afouina o le lamolemole, lea e faigofie tele ona malamalama.Muamua sa na o le 60 ata i le faavaa, ae o lea ua 240 ata, ma o le suiga atoa o le a sili atu ona sologa lelei.

O le taimi e tali atu ai e a'afia ai le manino o le lau, ma o le fua fa'afouina e a'afia ai le lamolemole o le lau.O le mea lea, mo tagata taʻalo, o faʻailoga o loʻo i luga o le faʻaaliga e taua tele, ma e mafai ona faʻamalieina i latou uma ina ia mautinoa e te le mafaia i le taʻaloga.


Taimi meli: Au-03-2022