z

Endnu et gennembrud inden for skærm førende teknologi

Ifølge IT Houses nyheder den 26. oktober meddelte BOE, at det har gjort vigtige fremskridt inden for LED-transparent display og har udviklet et aktivt drevet MLED transparent displayprodukt med ultrahøj transmittans med en gennemsigtighed på mere end 65 % og en lysstyrke på mere end 1000nit.

Ifølge rapporter sikrer BOEs MLED "gennemsigtig skærm" ikke kun den gennemsigtige visningskvalitet af aktivt drevet MLED, men gør også de elementer, der vises bag skærmen, uhindret.Det kan bruges i kommercielle udstillinger, HU-skærme til køretøjer, AR-briller og andre sceneapplikationer.

Ifølge dataene er MLED åbenbart overlegen i forhold til den nuværende almindelige LCD-skærmteknologi med hensyn til billedkvalitet og levetid, og er blevet mainstream af næste generations skærmteknologi.Det rapporteres, at MLED-teknologi kan opdeles i Micro LED og Mini LED.Førstnævnte er direkte displayteknologi, og sidstnævnte er baggrundsbelysningsmodulteknologi.

CITIC Securities sagde, at på mellemlang og lang sigt forventes Mini LED at drage fordel af den modne teknologi og omkostningsreduktion (årligt fald forventes at være 15%-20% om tre år).Penetrationshastigheden for baggrundsbelyst TV/laptop/Pad/bil/e-sportsskærm forventes at nå op på henholdsvis 15%/20%/10%/10%/18%.

Ifølge Konka-data vil den globale MLED-skærmsammensatte årlige vækstrate nå 31,9% fra 2021 til 2025. Det forventes, at outputværdien vil nå 100 milliarder i 2024, og den potentielle markedsskala er enorm.


Indlægstid: 31. oktober 2022