z

Perfekt skærmteknologi overrasker publikum med nye produkter på Brazil ES Show

Perfect Display Technology, en fremtrædende aktør i forbrugerelektronikindustrien, fremviste deres nyeste produkter og modtog en enorm anerkendelse på Brazil ES Exhibition, der blev afholdt i Sao Paulo fra 10. til 13. juli.

Et af højdepunkterne på Perfect Displays udstilling var PW49PRI, en 5K 32:9 ultrabred buet gamingmonitor, der fangede opmærksomheden hos både sydamerikanske tilskuere og professionelle brugere.Denne skærm kan prale af et IPS-panel med en opløsning på 5120x1440 DQHD, et 32:9 ultrabredt billedformat, en 3800R krumning og et tresidet mikrokantdesign.Med en opdateringshastighed på 144Hz, en responstid på 1 ms og adaptiv Sync-teknologi sikrer PW49PRI glatte og fordybende gaming-visuals.Skærmens ydeevne blev fremvist i en simuleret racerspiloplevelseszone, der tiltrak en stor skare af entusiastiske besøgende.

Perfect Display Technologys forpligtelse til ekspertise er yderligere bevist af de andre professionelle displayprodukter, der blev vist frem på udstillingen.PG40RWI, et populært valg blandt professionelle, har en 5K2K opløsning, en 2800R krumning og et mikrokantdesign.Med en farveskala på 99 % sRGB og en farvenøjagtighed på Delta E < 2, understøtter denne skærm PBP/PIP-funktionalitet og er udstyret med et USB-C-interface, der er i stand til 90W opladning.Dens ergonomiske stativ sikrer optimal visningskomfort, hvilket gør den ideel til professionelle kontormiljøer. 

Udstillingen indeholdt også en række andre spil- og kommercielle displayprodukter, såsom PG-serien, QG-serien, PW-serien og RM-serien.Disse produkter skilte sig ud med deres unikke panelteknologier, opløsninger, krumninger, opdateringshastigheder og responstider, og de fik betydelig opmærksomhed fra publikum. 

Perfect Display Technologys succes på Brazil ES Exhibition styrker yderligere sin position som førende inden for den professionelle displayindustri.Virksomheden er fortsat dedikeret til forskning og udvikling og introducerer løbende innovative produkter for at imødekomme globale brugeres høje krav til skærmenheder i topkvalitet.


Indlægstid: 17-jul-2023