z

Kabar

  • TINTINGAN TRANSPORTASI MARITIM-2021

    Ing Tinjauan Transportasi Maritim kanggo 2021, Konferensi PBB babagan Perdagangan lan Pembangunan (UNCTAD) ujar manawa kenaikan tarif angkutan kontainer saiki, yen terus-terusan, bisa nambah tingkat rega impor global nganti 11% lan tingkat rega konsumen nganti 1,5% ing antarane saiki. lan 2023. Dampak saka ...
    Waca liyane
  • 32 negara EU ngilangi tarif inklusif ing China, sing bakal ditindakake wiwit tanggal 1 Desember!

    Administrasi Umum Bea Cukai Republik Rakyat China uga ngetokake kabar sing bubar nyatakake yen, wiwit tanggal 1 Desember 2021, Sertifikat Asal Sistem Preferensi Umum ora bakal diterbitake maneh kanggo barang sing diekspor menyang negara anggota Uni Eropa, Inggris, Kanada, ...
    Waca liyane
  • Nvidia enters the meta universe

    Nvidia mlebu jagad meta

    Miturut Geek Park, ing konferensi musim gugur CTG 2021, Huang Renxun sepisan maneh muncul kanggo nuduhake marang jagad njaba obsesi karo alam semesta meta. "Carane nggunakake Omniverse kanggo simulasi" minangka tema ing saindhenging artikel. Pidato kasebut uga ngemot teknologi paling anyar ing bidang qu...
    Waca liyane
  • Asian Games 2022: Esports to make debut; FIFA, PUBG, Dota 2 among eight medal events

    Asian Games 2022: Esports bakal debut; FIFA, PUBG, Dota 2 ing antarane wolung acara medali

    Esports minangka acara demonstrasi ing Asian Games 2018 ing Jakarta. ESports bakal miwiti debut ing Asian Games 2022 kanthi medali dianugerahi ing wolung game, Dewan Olimpiade Asia (OCA) ngumumake Rebo. Wolung game medali yaiku FIFA (digawe dening EA SPORTS), versi Asian Games ...
    Waca liyane
  • What is 8K?

    Apa 8K?

    8 iku kaping pindho luwih gedhe tinimbang 4, bener? Nalika nerangake resolusi video/layar 8K, iku mung sebagian bener. Resolusi 8K paling umum padha karo 7.680 x 4.320 piksel, sing kaping pindho resolusi horisontal lan kaping pindho resolusi vertikal 4K (3840 x 2160). Nanging kabeh sing pinter matematika bisa ...
    Waca liyane
  • EU rules to force USB-C chargers for all phones

    Aturan EU kanggo meksa pangisi daya USB-C kanggo kabeh telpon

    Produsen bakal dipeksa nggawe solusi pangisian daya universal kanggo telpon lan piranti elektronik cilik, miturut aturan anyar sing diusulake dening Komisi Eropa (EC). Tujuane kanggo nyuda sampah kanthi nyengkuyung konsumen nggunakake pangisi daya sing wis ana nalika tuku piranti anyar. Kabeh smartphone didol ing ...
    Waca liyane
  • How to Choose a Gaming PC

    Carane Pilih PC Gaming

    Luwih gedhe ora mesthi luwih apik: Sampeyan ora butuh menara gedhe kanggo entuk sistem kanthi komponen dhuwur. Mung tuku menara desktop gedhe yen sampeyan seneng tampilan lan pengin akeh kamar kanggo nginstal upgrade mangsa. Entuk SSD yen bisa: Iki bakal nggawe komputer luwih cepet tinimbang mbukak ...
    Waca liyane
  • The Features of G-Sync and Free-Sync

    Fitur G-Sync lan Free-Sync

    Fitur G-Sync Monitor G-Sync biasane duwe rega premium amarga ngemot hardware ekstra sing dibutuhake kanggo ndhukung refresh adaptif versi Nvidia. Nalika G-Sync anyar (Nvidia ngenalaken ing 2013), sampeyan bakal biaya tambahan $200 kanggo tuku versi G-Sync saka tampilan, kabeh ...
    Waca liyane
  • China’s Guangdong orders factories cut power use as hot weather strains grid

    Guangdong China mrentahake pabrik-pabrik nyuda panggunaan tenaga amarga cuaca panas

    Sawetara kutha ing provinsi kidul China Guangdong, pusat manufaktur utama, njaluk industri kanggo ngalangi panggunaan tenaga kanthi nundha operasi nganti pirang-pirang jam utawa malah dina amarga panggunaan pabrik sing dhuwur digabungake karo tekanan cuaca panas ing sistem tenaga ing wilayah kasebut. Watesan daya minangka dobel kanggo ma...
    Waca liyane
  • How to Buy a PC Monitor

    Carane Tuku Monitor PC

    Monitor minangka jendhela menyang jiwa PC. Tanpa tampilan sing bener, kabeh sing sampeyan lakoni ing sistem sampeyan bakal katon kurang semangat, apa sampeyan lagi main game, ndeleng utawa nyunting foto lan video utawa mung maca teks ing situs web favorit. Vendor hardware ngerti carane owah-owahan pengalaman karo dif ...
    Waca liyane
  • The chip shortage could turn into a chip oversupply by 2023 states analyst firm

    Kekurangan chip bisa dadi oversupply chip dening perusahaan analis negara 2023

    Kekurangan chip bisa dadi oversupply chip ing taun 2023, miturut perusahaan analis IDC. Iki bisa uga ora dadi solusi kanggo wong-wong sing nekat kanggo silikon grafis anyar saiki, nanging, paling ora menehi pangarep-arep manawa iki ora bakal langgeng, ta? Laporan IDC (liwat The Regist...
    Waca liyane
  • Best 4K Gaming Monitors for PC 2021

    Monitor Gaming 4K paling apik kanggo PC 2021

    Kanthi piksel sing apik, kualitas gambar sing apik. Dadi ora nggumunake nalika tukang game PC nglipur monitor kanthi resolusi 4K. Panel packing 8,3 yuta piksel (3840 x 2160) ndadekake game favorit katon luar biasa cetha lan nyata. Saliyane dadi resolusi paling dhuwur sampeyan bisa entuk ing g ...
    Waca liyane