2021
342
27 (1)
15.6

produk

liyane >>

babagan kita

  • WHAT WE DO
  • PERFECT DISPLAY TECHNOLOGY CO LTD

apa sing kita lakoni

Perfect Display Technology Co., Ltd didegaké ing taun 2006 lan wiwit iku kita wis berkembang dadi pabrikan utama produk tampilan LCD lan LED, kalebu monitor Gaming, monitor CCTV, monitor Tampilan Umum, PC All-In-One, Digital Signage lan Interaktif Papan tulis. Kanthi pabrik 15.000 m2, 2 lini produksi manual kanthi otomatis lan 1, kita duwe kapasitas produksi siji yuta unit saben taun. Amarga ekspansi sing terus-terusan, kita bakal pindhah menyang pabrik sing luwih gedhe lan luwih gedhe, nambah kapasitas luwih saka rong yuta unit saben taun ……

liyane >>
sinau luwih lengkap

  • RMA less than 1%    PD products pass through the strictest quality inspection standards from the raw materials to the finished products to ensure the highest quality and performance.

    Kualitas

    Produk RMA kurang saka 1% PD ngliwati standar inspeksi kualitas paling ketat saka bahan baku nganti produk rampung kanggo njamin kualitas lan kinerja paling dhuwur.

  •  PD products are certified to CCC, CE, FCC, CB, TUV, Energy Star, WEEE, Reach and ROHS standards and we have gained ISO9001&14001 certification.UL certification is also available.

    Sertifikasi

    Produk PD disertifikasi kanggo standar CCC, CE, FCC, CB, TUV, Star Energy, WEEE, Reach lan ROHS lan kita wis entuk sertifikasi ISO9001 & 14001. Sertifikasi UL uga kasedhiya.

  • Professional manufacturer of LED Monitor Products nearly 10 years. Our LED Monitor  factory is located in Shenzhen

    Pabrikan

    Produsen profesional Produk Monitor LED meh 10 taun. Pabrik Monitor LED kita dununge ing Shenzhen

warta

Upacara penghargaan kanggo ...

Upacara penghargaan kanggo karyawan pinunjul ing taun 2020 dianakake wingi sore ing Perfect Display. Kena pengaruh gelombang nomer loro COVID-19. ...
liyane >>

Apa sing kudu digoleki ing Monitor Gaming

Tukang game, utamane sing hardcore, minangka makhluk sing tliti, luwih-luwih nalika njupuk monitor sing cocog kanggo game game. Dadi apa ...
liyane >>

We seneng banget matur lat ...

We seneng banget ngandhani fitur Owl paling anyar ing monitor game. Mirip banget karo fungsi peredupan Lokal. Kita ...
liyane >>