2021
342
27 (1)
15.6

produk

langkung >>

tentang Kami

  • WHAT WE DO
  • PERFECT DISPLAY TECHNOLOGY CO LTD

naon urang ngalakukeun

Sampurna Tampilan Téhnologi Co, Ltd didirikeun taun 2006 sareng ti saprak éta kami parantos ngembangkeun janten pabrikan ngarah produk tampilan LCD sareng LED, kalebet monitor Gaming, monitor CCTV, monitor Public view, All-In-One PC, Digital Signage sareng Interactive Papan tulis. Kalayan pabrik 15.000 m2, 2 jalur produksi manual otomatis sareng 1 urang ngagaduhan kapasitas produksi sajuta unit unggal taun. Kusabab perluasan anu teras-terasan, urang bakal langsung ngalih ka pabrik anu langkung ageung, nambihan kapasitas urang langkung ti dua juta unit per taun ……

langkung >>
diajar deui

  • RMA less than 1%    PD products pass through the strictest quality inspection standards from the raw materials to the finished products to ensure the highest quality and performance.

    Kualitas

    RMA kirang ti 1% produk PD ngalangkungan standar pamariksaan kualitas ketat tina bahan baku kana produk bérés kanggo mastikeun kualitas sareng performa anu pangluhurna.

  •  PD products are certified to CCC, CE, FCC, CB, TUV, Energy Star, WEEE, Reach and ROHS standards and we have gained ISO9001&14001 certification.UL certification is also available.

    Sértipikasi

    Produk PD parantos disahkeun kana CCC, CE, FCC, CB, TUV, Star Energy, WEEE, Reach sareng standar ROHS sareng kami parantos kéngingkeun sertifikasi ISO9001 & 14001. Sértipikasi UL ogé sayogi.

  • Professional manufacturer of LED Monitor Products nearly 10 years. Our LED Monitor  factory is located in Shenzhen

    Pabrikan

    Pabrikan propésional Produk Monitor LED ampir 10 taun. Pabrik Monitor LED kami perenahna di Shenzhen

wartos

Upacara penghargaan pikeun pinunjul ...

Upacara pangajén pikeun pagawé pinunjul di 2020 diayakeun kamari soré di Perfect Display. Kapangaruhan ku gelombang kadua COVID-19. ...
langkung >>

Naon anu Kedah Dipilari dina Monitor Kaulinan

Gamer, khususna anu hardcore, mangrupikeun mahluk anu taliti pisan, utamina nalika nyandak monitor anu sampurna pikeun rig gim. Émang kunaon...
langkung >>

Kami resep pisan ngawartosan éta lat ...

Kami resep pisan ngawartosan anjeun fitur Owl panganyarna tina monitor kaulinan. Éta pisan anu sami sareng fungsi Local dimming. Kami...
langkung >>