page_banner

Tentang Kami

TAMPILAN TEKNOLOGI PERFECT CO., LTD

Sampurna Tampilan Téhnologi Co., Ltd. didirikeun taun 2006 sareng ti saprak éta kami parantos ngembangkeun janten pabrikan ngarah produk tampilan LCD sareng LED, kalebet monitor Gaming, monitor CCTV, monitor Public view, All-In-One PC, Digital Signage sareng Papan tulis Interaktif. Kalayan pabrik 15.000 m2, 2 jalur produksi manual otomatis sareng 1 urang ngagaduhan kapasitas produksi sajuta unit unggal taun. Kusabab ékspansi anu teras-terasan, urang bakal gancang ngalih ka pabrik anu langkung ageung, nambihan kapasitas urang langkung ti dua juta unit per taun 

Kami nyéépkeun sajumlah lumayan panghasilan urang dina Panilitian sareng Pangwangunan sareng kami yakin kami nyayogikeun sababaraha monitor sareng produk tampilan anu sayogi dina dunya. Kami terus narékahan pikeun berinovasi sareng nyaring tawaran produk kami, kalayan produk anyar anu ditawarkeun sacara rutin. Ahli R&D anu ngalaman kami terus-terusan damel dina ngarancang produk anu anjeun peryogikeun sareng pikahoyong pelanggan. Kami ogé nawiskeun jasa OEM sareng ODM lengkep, janten upami anjeun peryogi produk khusus kami yakin kami tiasa ngarancang sareng ngadamelna kanggo anjeun.

User 7
User 6

Kami bangga janten sanés anu paling murah di pasar sabab kami yakin urang kedah ngawangun atanapi produk dugi ka kualitas, henteu turun kana harga! Kalayan diémutan éta kami ngan ukur nganggo bahan baku kualitas anu pangsaéna, ti panel dugi ka résistor.
Perusahaan kami parantos ngahontal standar ISO pangénggalna, kalebet ISO9001: 2015 sareng ISO14001: 2015, janten anjeun tiasa damel sareng kami kalayan percaya diri. Salaku tambahan, sadaya produk urang gaduh CCC, CE, FCC, RoHS, Reach, WEEE sareng Energy Star sertifikasi, sareng sertifikasi UL sayogi pikeun biaya.
Filsafat bisnis urang dumasar kana 4 prinsip konci - Integritas, Inovasi, Kualitas sareng Jasa
Mangrupikeun cita-cita kami pikeun janten produsen produk tampilan utama di dunya, sareng kami yakin kami badé ngahontal tujuan ieu.

PERFECT DISPLAY TECHNOLOGY CO LTD
IMG_20200630_110243
IMG_20200630_110636