page_banner

За нас

СОВРШЕНА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ОДРУВАЕ СО, ООД

Ltd, Perfect Display Technology Co., Ltd. е основана во 2006 година и оттогаш ние се развиваме во водечки производител на производи со ЛЦД и ЛЕР дисплеј, вклучително и монитори за игри, CCTV монитори, монитори за јавни прегледи, компјутери сè-во-едно, дигитална сигнализација и Интерактивни табли. Со фабрика од 15.000 м2, 2 автоматски и 1 рачен производствен вод имаме производствен капацитет од еден милион единици годишно. Поради постојаната експанзија, наскоро ќе се преселиме во нова, многу поголема фабрика, зголемувајќи го нашиот капацитет на над два милиони единици годишно 

Ние трошиме значителен износ на приходи за истражување и развој и уверени сме дека снабдуваме некои од најдобрите монитори и прикажуваме производи достапни ширум светот. Ние постојано се трудиме да иновираме и да ја рафинираме нашата понуда на производи, со редовни нови производи. Нашите искусни експерти за истражување и развој постојано работат на дизајнирање производи што ви се потребни и што ги сакате клиентите. Ние исто така нудиме целосни услуги за OEM и ODM, така што ако ви треба одреден производ, уверени сме дека можеме да го дизајнираме и произведеме за вас.

User 7
User 6

Ние се гордееме што не сме најевтини на пазарот затоа што веруваме дека треба да градиме или да произведуваме квалитетни, а не по цена! Имајќи го тоа предвид, ние користиме само најквалитетни суровини, од панели, па сè до отпорници.
Нашата компанија ги постигна најновите ISO стандарди, вклучувајќи ISO9001: 2015 и ISO14001: 2015, така што ќе можете да работите со нас со доверба. Дополнително, сите наши производи имаат CCC, CE, FCC, RoHS, Reach, WEEE и Energy Star сертификација, а UL сертификација е достапна за одредена такса.
Нашата деловна филозофија се заснова на 4 клучни принципи - интегритет, иновации, квалитет и услуга
Наша амбиција е да станеме водечки производител на производи за прикажување во светот и веруваме дека сме на пат да ја постигнеме оваа цел.

PERFECT DISPLAY TECHNOLOGY CO LTD
IMG_20200630_110243
IMG_20200630_110636