page_banner

Монитор за игри

 • Model: QM32DUI-60HZ

  Модел: QM32DUI-60HZ

  Одликувајќи се со резолуција 3840x2160, овој монитор од 32 "обезбедува остри и детални визуелни одлики, додека поддршката за содржина HDR10 обезбедува висок динамичен опсег на живописни бои и контраст за неверојатни перформанси на екранот. Технологијата AMD FreeSync и Nvidia Gsync ги намалуваат солзите и сличноста на сликата за непречена мазна игра. Плус , корисниците можат да уживаат во удобно искуство при гледање додека играат игри без треперење, слабо сино светло и широк агол на гледање.
 • PG27DQI-165Hz

  PG27DQI-165Hz

  Овој модел ги има сите очекувани перформанси на еСпорт, што може да се пофали со 1мм време на одговор и AMD FreeSync што го елиминира пелтечењето и кинењето, но сега со HDR. Новата опција High Dynamic Range (HDR) ја подобрува вашата игра со поширок спектар на црно-бели бои за да прикажете неверојатна јасност и детали што не сте ги виделе порано. Никогаш повеќе не пропуштајте го вашиот противник што се прикрадува во сенка. Поддржано приклучување и играње и доаѓање со внатрешен адаптер ..
 • Model: YM25BFN-165Hz

  Модел: YM25BFN-165Hz

  Визуелите FHD се брилијантно поддржани со неверојатно брза брзина на освежување од 165hz за да се осигурат дека дури и брзите подвижни секвенци се појавуваат помазни и подетални, што ви дава дополнителен предност при игри. И, ако имате компатибилна графичка картичка AMD, тогаш можете да ја искористите вградената технологија FreeSync на мониторот за да го елиминирате кинењето и пелтечењето на екранот кога играте игри. Исто така, ќе можете да бидете во чекор со сите маратони за игри доцна во ноќта, бидејќи мониторот има режим на екран што ја намалува изложеноста на емисии на сина светлина и помага да се спречи заморот на очите.
 • Model: TM324WE-180Hz

  Модел: TM324WE-180Hz

  Визуелите FHD се брилијантно поддржани со неверојатно брза брзина на освежување од 180hz за да се осигурат дека дури и брзите подвижни секвенци се појавуваат помазни и подетални, што ви дава дополнителен предност при игри. И, ако имате компатибилна графичка картичка AMD, тогаш можете да ја искористите вградената технологија FreeSync на мониторот за да го елиминирате кинењето и пелтечењето на екранот кога играте игри. Исто така, ќе можете да бидете во чекор со сите маратони за игри доцна во ноќта, бидејќи мониторот има режим на екран што ја намалува изложеноста на емисии на сина светлина и помага да се спречи заморот на очите.
 • Model: MM27DFE-165HZ

  Модел: MM27DFE-165HZ

  Визуелите FHD се брилијантно поддржани со неверојатно брза брзина на освежување од 165hz за да се осигурат дека дури и брзите подвижни секвенци се појавуваат помазни и подетални, што ви дава дополнителен предност при игри. И, ако имате компатибилна графичка картичка AMD, тогаш можете да ја искористите вградената технологија FreeSync на мониторот за да го елиминирате кинењето и пелтечењето на екранот кога играте игри. Исто така, ќе можете да бидете во чекор со сите маратони за игри доцна во ноќта, бидејќи мониторот има режим на екран што ја намалува изложеноста на емисии на сина светлина и помага да се спречи заморот на очите.
 • Model: MM27EB-TQ144HZ

  Модел: MM27EB-TQ144HZ

  Визуелите QHD се брилијантно поддржани со неверојатно брза брзина на освежување од 144hhz за да се осигурат дека дури и брзите подвижни секвенци се појавуваат помазни и подетални, што ви дава дополнителен предност при игри. И, ако имате компатибилна графичка картичка AMD, тогаш можете да ја искористите вградената технологија FreeSync на мониторот за да го елиминирате кинењето и пелтечењето на екранот кога играте игри. Исто така, ќе можете да бидете во чекор со сите маратони за игри доцна во ноќта, бидејќи мониторот има режим на екран што ја намалува изложеноста на емисии на сина светлина и помага да се спречи заморот на очите.
 • JM27B-Q144Hz

  JM27B-Q144Hz

  Визуелите QHD се брилијантно поддржани со неверојатно брза брзина на освежување од 144hhz за да се осигурат дека дури и брзите подвижни секвенци се појавуваат помазни и подетални, што ви дава дополнителен предност при игри. И, ако имате компатибилна графичка картичка AMD, тогаш можете да ја искористите вградената технологија FreeSync на мониторот за да го елиминирате кинењето и пелтечењето на екранот кога играте игри. Исто така, ќе можете да бидете во чекор со сите маратони за игри доцна во ноќта, бидејќи мониторот има режим на екран што ја намалува изложеноста на емисии на сина светлина и помага да се спречи заморот на очите.
 • Model: PM27DQE-144Hz

  Модел: PM27DQE-144Hz

  Визуелите QHD се брилијантно поддржани со неверојатно брза брзина на освежување од 144hhz за да се осигурат дека дури и брзите подвижни секвенци се појавуваат помазни и подетални, што ви дава дополнителен предност при игри. И, ако имате компатибилна графичка картичка AMD, тогаш можете да ја искористите вградената технологија FreeSync на мониторот за да го елиминирате кинењето и пелтечењето на екранот кога играте игри. Исто така, ќе можете да бидете во чекор со сите маратони за игри доцна во ноќта, бидејќи мониторот има режим на екран што ја намалува изложеноста на емисии на сина светлина и помага да се спречи заморот на очите.
 • Model: PM27DQE-75Hz

  Модел: PM27DQE-75Hz

  Визуелите QHD се извонредно поддржани со брзина на освежување од 75hz за да се осигураат дека дури и брзите секвенци се појавуваат помазни и подетални, давајќи ви ја дополнителната предност при игри. И, ако имате компатибилна графичка картичка AMD, тогаш можете да ја искористите вградената технологија FreeSync на мониторот за да го елиминирате кинењето и пелтечењето на екранот кога играте игри. Исто така, ќе можете да бидете во чекор со сите маратони за игри доцна во ноќта, бидејќи мониторот има режим на екран што ја намалува изложеноста на емисии на сина светлина и помага да се спречи заморот на очите.
 • Model: PM25B-F165Hz

  Модел: PM25B-F165Hz

  Визуелите FHD се брилијантно поддржани со неверојатно брза брзина на освежување од 165hz за да се осигурат дека дури и брзите подвижни секвенци се појавуваат помазни и подетални, што ви дава дополнителен предност при игри. И, ако имате компатибилна графичка картичка AMD, тогаш можете да ја искористите вградената технологија FreeSync на мониторот за да го елиминирате кинењето и пелтечењето на екранот кога играте игри. Исто така, ќе можете да бидете во чекор со сите маратони за игри доцна во ноќта, бидејќи мониторот има режим на екран што ја намалува изложеноста на емисии на сина светлина и помага да се спречи заморот на очите.
 • Model: MMRFE-165HZ

  Модел: MMRFE-165HZ

  Визуелите FHD се брилијантно поддржани со неверојатно брза брзина на освежување од 165hz за да се осигурат дека дури и брзите подвижни секвенци се појавуваат помазни и подетални, што ви дава дополнителен предност при игри. И, ако имате компатибилна графичка картичка AMD, тогаш можете да ја искористите вградената технологија FreeSync на мониторот за да го елиминирате кинењето и пелтечењето на екранот кога играте игри. Исто така, ќе можете да бидете во чекор со сите маратони за игри доцна во ноќта, бидејќи мониторот има режим на екран што ја намалува изложеноста на емисии на сина светлина и помага да се спречи заморот на очите.
 • Model: YM320QE(G)-165Hz

  Модел: YM320QE (G) -165Hz

  Визуелите QHD се брилијантно поддржани со неверојатно брза брзина на освежување од 144hhz за да се осигурат дека дури и брзите подвижни секвенци се појавуваат помазни и подетални, што ви дава дополнителен предност при игри. И, ако имате компатибилна графичка картичка AMD, тогаш можете да ја искористите вградената технологија FreeSync на мониторот за да го елиминирате кинењето и пелтечењето на екранот кога играте игри. Исто така, ќе можете да бидете во чекор со сите маратони за игри доцна во ноќта, бидејќи мониторот има режим на екран што ја намалува изложеноста на емисии на сина светлина и помага да се спречи заморот на очите.
12 Следно> >> Страна 1/2