z

Серија GM

 • Модел: GM24DFI-75Hz

  Модел: GM24DFI-75Hz

  1. 23,8” IPS FHD резолуција, сооднос 16:9

  2. Технологија без треперење и режим на слаба сина светлина

  3. Стапка на освежување од 75 Hz и време на одговор од 8 ms(G2G).

  4. 16,7 милиони бои, 99% sRGB и 72% NTSC спектар на бои

  5. HDR 10, осветленост од 250 nits и сооднос на контраст 1000:1

  6. HDMI®& VGA влезови, VESA држач и метален држач