z

4K пластична серија

  • 4K пластична серија-WB430UHD

    4K пластична серија-WB430UHD

    Овој професионален LED монитор со широк екран 43“ 4K во боја нуди DP, HDMI, аудио влез.Овој монитор обезбедува исклучително висока резолуција и прецизност на боите, во совршена големина што може да се користи на која било локација.Металната рамка е професионална завршница која обезбедува издржливост и сигурност во текот на животниот век на единицата.