z

Seria plastike 4K

  • Seria 4K Plastike-WB430UHD

    Seria 4K Plastike-WB430UHD

    Ky monitor profesional LED me ekran të gjerë 43” 4K ofron DP, HDMI, Audio In.Ky monitor ofron rezolucion jashtëzakonisht të lartë dhe saktësi ngjyrash, në një madhësi të përsosur për t'u përdorur në çdo vend.Korniza metalike është një përfundim profesional që siguron qëndrueshmëri dhe besueshmëri gjatë gjithë jetës së njësisë.