mirë se erdhe tek ne

NE OFROJMË PRODUKTET ME CILËSISË MË TË MIRË

Perfect Display Technology Co., Ltd. është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë e specializuar në zhvillimin dhe industrializimin e produkteve të ekranit profesional.Me seli në distriktin Guangming, Shenzhen, kompania u themelua në Hong Kong në 2006 dhe u zhvendos në Shenzhen në 2011. Linja e saj e produkteve përfshin produkte të ekranit profesional LCD dhe OLED, të tilla si monitorët e lojrave, ekranet komerciale, monitorët CCTV, tabelat e bardha interaktive me përmasa të mëdha , dhe ekranet celulare.Që nga fillimi i saj, kompania ka investuar vazhdimisht burime të konsiderueshme në kërkimin dhe zhvillimin e produktit, prodhimin, zgjerimin e tregut dhe shërbimin, duke u vendosur si një lojtar lider në industri me avantazhe konkurruese të diferencuara.

produkte të nxehta

MONITORI I LOJRAVE

MONITORI I LOJRAVE

Me shpejtësinë e lartë të rifreskimit, definicion të lartë, përgjigje të shpejtë dhe teknologjinë adaptive të sinkronizimit, monitori i lojërave ofron pamje vizuale më realiste të lojës, reagime të sakta hyrëse dhe u mundëson lojtarëve të shijojnë zhytje vizuale të përmirësuar, performancë të përmirësuar konkurruese dhe avantazhe më të mëdha të lojës.

MONITORI I BIZNESIT

MONITORI I BIZNESIT

Rritni efikasitetin e punës dhe aftësitë për të kryer shumë detyra të stilistëve profesionistë për të përmbushur kërkesat e ndryshme të punës duke ofruar rezolucion të lartë dhe riprodhim të saktë të ngjyrave.

TABRA E BARDHË INTERAKTIVE

TABRA E BARDHË INTERAKTIVE

Tabelat e bardha interaktive ofrojnë bashkëpunim në kohë reale, ndërveprim me shumë prekje dhe aftësi njohjeje të shkrimit të dorës, duke mundësuar komunikim dhe përvoja bashkëpunimi më intuitive dhe efikase në dhomat e mbledhjeve dhe mjediset arsimore.

MONITOR CCTV

MONITOR CCTV

Monitorët CCTV karakterizohen nga besueshmëria dhe qëndrueshmëria e tyre.Me cilësinë e imazhit me definicion të lartë, kënde të gjera shikimi dhe riprodhim të saktë të ngjyrave, ato mund të ofrojnë një përvojë vizuale të qartë dhe me shumë kënde.Ato ofrojnë funksione të sakta monitorimi dhe informacion të besueshëm të imazhit për monitorim mjedisor dhe qëllime sigurie.

  • Dërgesa e monitorëve OLED u rrit ndjeshëm në Q12024

    Në tremujorin e parë të 2024, dërgesat globale të televizorëve OLED të nivelit të lartë arritën në 1.2 milionë njësi, duke shënuar një rritje prej 6.4% në vit.Njëkohësisht, tregu i monitorëve OLED me madhësi të mesme ka përjetuar rritje shpërthyese.Sipas hulumtimit të organizatës së industrisë TrendForce, dërgesat e monitorëve OLED në tremujorin e parë të vitit 2024 janë...

    5
  • Sharp po pret krahun për të mbijetuar duke mbyllur fabrikën SDP Sakai.

    Më 14 maj, gjigandi i njohur ndërkombëtarisht i elektronikës Sharp zbuloi raportin e tij financiar për vitin 2023. Gjatë periudhës raportuese, biznesi i ekraneve të Sharp arriti të ardhura kumulative prej 614.9 miliardë jen (4 miliardë dollarë), një rënie nga viti në vit prej 19.1%;ka pësuar një humbje prej 83.2 lekë...

    1