добредојде кај нас

НУДИМЕ НАЈКВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ

Perfect Display Technology Co., Ltd. е национално претпријатие за висока технологија специјализирано за развој и индустријализација на професионални производи за прикажување.Со седиште во округот Гуангминг, Шенжен, компанијата е основана во Хонг Конг во 2006 година и се преселила во Шенжен во 2011 година. Нејзината производна линија вклучува производи за професионален екран со LCD и OLED, како што се гејмерски монитори, комерцијални дисплеи, монитори за видео надзор, интерактивни табли со големи димензии , и мобилни дисплеи.Од своето основање, компанијата континуирано инвестираше значителни ресурси во истражување и развој на производи, производство, проширување на пазарот и услуги, етаблирајќи се како водечки играч во индустријата со диференцирани конкурентски предности.

топли производи

МОНИТОР ЗА ИГРИ

МОНИТОР ЗА ИГРИ

Со висока стапка на освежување, висока дефиниција, брз одговор и технологија за адаптивна синхронизација, мониторот за игри обезбедува пореални визуелни слики, точни повратни информации за внесување и им овозможува на гејмерите да уживаат во подобрено визуелно потопување, подобрени конкурентни перформанси и поголеми предности при играњето.

БИЗНИС МОНИТОР

БИЗНИС МОНИТОР

Подобрете ја работната ефикасност и способностите за повеќе задачи на професионалните дизајнери за да се приспособат на различни работни барања со обезбедување висока резолуција и прецизна репродукција на боите.

ИНТЕРАКТИВНА ТАБЛА

ИНТЕРАКТИВНА ТАБЛА

Интерактивните табли обезбедуваат соработка во реално време, интеракција со повеќе допир и способности за препознавање на ракопис, овозможувајќи поинтуитивна и поефикасна комуникација и искуства за соработка во салите за состаноци и образовните поставки.

МОНИТОР за видео надзор

МОНИТОР за видео надзор

Мониторите за видео надзор се карактеризираат со нивната сигурност и стабилност.Со квалитет на слика со висока дефиниција, широки агли на гледање и прецизна репродукција на бои, тие можат да обезбедат јасно и повеќеаголно визуелно искуство.Тие нудат прецизни функции за следење и доверливи информации за сликата за следење на животната средина и безбедносни цели.