z

Серија PX

 • CCTV monitor PX220WE

  CCTV монитор PX220WE

  Овој професионален LED монитор во боја со широк екран од 21,5 инчи нуди влезови HDMI, VGA, BNC и 4 во 1.Со дополнителен BNC циклус и излези 4in1, неговата разновидност ќе му овозможи да работи за секоја апликација.Овој монитор со 16,7 милиони бои и FHD резолуција ќе го оживее вашето видео.
 • CCTV monitor PX240WE

  CCTV монитор PX240WE

  Овој професионален LED монитор со широк екран од 23,8“ во боја нуди влезови HDMI, VGA, BNC и 4 во 1.Со дополнителен BNC циклус и излези 4in1, неговата разновидност ќе му овозможи да работи за секоја апликација.Овој монитор со 16,7 милиони бои и FHD резолуција ќе го оживее вашето видео.
 • CCTV monitor PX270WE

  CCTV монитор PX270WE

  Овој професионален LED монитор со широк екран 27“ во боја нуди влезови HDMI, VGA, BNC и 4 во 1.Со дополнителен BNC циклус и излези 4in1, неговата разновидност ќе му овозможи да работи за секоја апликација.Овој монитор со 16,7 милиони бои и FHD резолуција ќе го оживее вашето видео.