z

PA серија

 • CCTV монитор PA270WE

  CCTV монитор PA270WE

  Овој професионален LED монитор во боја од 27 инчи со широк екран нуди HDMI, VGA и BNC влезови.Со дополнителен излез со јамка BNC, неговата разновидност ќе му овозможи да работи за која било апликација.Овој монитор со 16,7 милиони бои и FHD резолуција ќе го оживее вашето видео.
 • CCTV монитор-PA220WE

  CCTV монитор-PA220WE

  Овој професионален LED монитор во боја од 21,5 инчи со широк екран нуди HDMI, VGA и BNC влезови.Со дополнителен излез со јамка BNC, неговата разновидност ќе му овозможи да работи за која било апликација.Овој монитор со 16,7 милиони бои и FHD резолуција ќе го оживее вашето видео.
 • CCTV монитор PA240WE

  CCTV монитор PA240WE

  Овој професионален LED монитор во боја од 23,8 инчи со широк екран нуди HDMI, VGA и BNC влезови.Со дополнителен излез со јамка BNC, неговата разновидност ќе му овозможи да работи за која било апликација.Овој монитор со 16,7 милиони бои и FHD резолуција ќе го оживее вашето видео.