page_banner

Серија QM

  • Model: QM24DFE

    Модел: QM24DFE

    23,6 инчи доаѓа со IPS панел со време на одговор од 5ms. Овој ЛЕД-монитор е опремен со HDMI , VGA порта и два висококвалитетни стерео звучници. Нега на очите и ефективна, добра за употреба во канцеларија и домаќинства. Усогласеноста на монтирање VESA значи дека можете лесно да го монтирате вашиот монитор на ид.