z

4K Palastik Series

  • 4K Plastic Series-WB430UHD

    4K palastik Series-WB430UHD

    LED layar lebar kelas profésional ieu 43 "monitor warna 4K nawiskeun DP, HDMI, Audio In.Monitor ieu nyayogikeun résolusi anu luhur sareng akurasi warna, dina ukuran anu sampurna pikeun dianggo di mana waé.Bezel logam mangrupikeun bérés profésional anu nyayogikeun daya tahan sareng reliabilitas salami umur unit.