page_banner

4K Plastik Series-WB430UHD

4K Plastik Series-WB430UHD

Pedaran pondok:

Monitor warna layar légal propésional LED 43 "4K ieu nawiskeun DP, HDMI, Audio In. Monitor ieu nyayogikeun resolusi anu luhur pisan sareng akurasi warna, dina ukuran anu sampurna pikeun dianggo di lokasi mana waé. Bezel logam nyaéta bérésan propésional anu nyayogikeun ketahanan sareng reliabilitas dina kahirupan unit.


Detil Produk

CIRI konci

● 4K UHD LED monitor ngadukung sinyal dina 2160p @ 60Hz

● Téknologi IPS kalayan sudut pandang 178 gelar

● 1,07 Milyar warna mawa kanyataan gambar

● Panel LED tanpa fitur hérang sareng radiasi anu handap tiasa ngirangan kacapean panon sareng ngajagaan panon.

● Monitor LED kualitas luhur sareng panel lampu latar LED diwangun ku kacaangan anu luhur, kontras anu luhur, sudut pandang anu lega, sareng waktos respons anu gancang pisan. Waktos respons anu gancang pisan tiasa ngaleungitkeun bayangan gambar anu ngalir.

● De-interlacing pembuangan gambar diadopsi. Téhnik anu paling canggih dinten ieu pikeun santunan gerakan, tiasa lengkep ningkatkeun gambar.

● 3-D saringan sisir digital, téknologi scanning interlaced interlaced, sareng 3-D noise réduksi

● Kakuatan dirancang pikeun ngahémat énergi.

● Sadaya fungsi tiasa dioperasikeun kalayan gampang ku kadali jarak jauh.

● Kalayan Ultra High Definition Component sareng HDMI 2.0, ngadukung sinyal dina 2160p @ 60Hz max.

● Port input kalebet DP, HDMI,.

● Port kaluaran kalebet earphone pikeun ngalegaan ka panyatur séjén.

● Spéker kualitas luhur nyayogikeun kanikmatan audiovisual.

● Téknologi kontras dinamis écés tiasa ningkatkeun definisi sareng kontras gambarna.

● Pangaluyuan Otomatis tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyetél gambar pikeun performa pangsaéna dina sababaraha.

● Desain ultra-ipis sareng super sempit.

24/7/365 Kamampuh Operasi, Pangrojong Anti Gambar Kaduruk

Spésifikasi

Paparan

Modél No .: WB430UHD                 

Tipe panel: 43 "LED

Aspék Rasio: 16: 9

Caang: 300 cd / m²

Babandingan Kontras: 3000: 1 CR Statis

Resolusi: 3840X2160

Waktu Respon: 5ms (G2G)

Nempo Angle: 178º / 178º (CR> 10)

Dukungan Warna: 16.7M, 8Bit, 100% sRGB    

Saringan: 3D combo

Input

Masukan HDMI2.0: X3

Input DP: X1

Kabinet:                                       

Panutup Hareup: Metal Hideung

Sampul Balik: Metal Hideung

Nangtung: Aluminium Hideung

Konsumsi Daya: 75W Khas

Ketik: AC100-240V

 

Fitur:

Colokkeun & Puterkeun: Dukung

Anti Gambar-Ngaduruk-Di: dukungan

Jauh Jauh: Dukungan

Audio: 8WX2

Modeu Lampu Biru Rendah: dukungan

RS232: sokongan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali