page_banner

Seri Plastik 4K-WB430UHD

Seri Plastik 4K-WB430UHD

Katrangan singkat:

Monitor warna layar LED profesional 43 "4K profesional iki nawakake DP, HDMI, Audio In. Monitor iki nyedhiyakake akurasi warna lan akurasi warna sing dhuwur banget, kanthi ukuran sing sampurna kanggo digunakake ing sembarang lokasi. Bezel logam minangka finish profesional sing nyedhiyakake daya tahan lan keandalan sajrone urip unit kasebut.


Detail Produk

FITUR UTAMA

● 4K UHD LED monitor ndhukung sinyal ing 2160p @ 60Hz

● Teknologi IPS kanthi sudut pandang 178 derajat

● 1,07 Milyar warna nyatane nyatane gambar

● Panel LED tanpa fitur glint lan radiasi sing sithik bisa nyuda lemes mata lan nglindhungi mata.

● Monitor LED bermutu kanthi panel lampu latar LED dibangun kanthi padhang, kontras dhuwur, amba ndeleng sudhut, lan wektu respons sing cepet banget. Wektu nanggepi kanthi cepet bisa ngilangi bayangan gambar sing obah.

● Pembuangan gambar interlacing digunakake. Teknik paling maju saiki kanggo kompensasi gerakan, bisa nambah gambar kanthi lengkap.

● Filter sisir digital 3-D, teknologi pemindaian interlaced dinamis, lan fungsi nyuda swara 3-D

● Tenaga dirancang kanggo ngirit energi.

● Kabeh fungsi bisa dioperasikake kanthi gampang nganggo remot kontrol.

● Kanthi Komponen Definisi Dhuwur Ultra lan HDMI 2.0, ndhukung sinyal kanthi maksimal 2160p @ 60Hz.

● Port input kalebu DP, HDMI,.

● Port output kalebu earphone kanggo speaker liyane.

● Pamicara sing kualitas dhuwur nyedhiyakake rasa seneng audiovisual.

● Teknologi kontras dinamis jelas bisa nambah definisi lan kontras gambar.

● Penyesuaian Otomatis bisa mbantu sampeyan nyiyapake gambar kanggo kinerja sing paling apik ing sawetara.

● Desain sing tipis lan super sempit.

24/7/365 Kemampuan Operasi, Dhukungan Anti Gambar Burn-In

Spesifikasi

Tampilan

No Model.: WB430UHD                 

Tipe panel: 43 '' LED

Rasio Aspek: 16: 9

Padhang: 300 cd / m²

Rasio Kontras: 3000: 1 CR Statis

Resolusi: 3840X2160

Wektu Respon: 5ms (G2G)

Ndeleng Angle: 178º / 178º (CR> 10)

Dhukungan warna: 16.7M, 8Bit, 100% sRGB    

Filter: combo 3D

Input

Input HDMI2.0: X3

Input DP: X1

Kabinet:                                       

Tutup ngarep: Ireng Logam

Tutup mburi: Ireng Metal

Stand: Aluminium Ireng

Konsumsi Daya: 75W Biasa

Jinis: AC100-240V

 

Fitur:

Plug & Play: Dhukungan

Anti-Gambar-Burn-In: Dhukungan

Remote Control: Dhukungan

Audio: 8WX2

Mode Cahya Biru Kurang: Dhukungan

RS232: Dhukungan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan