page_banner

Produk

  • Model: QM32DUI-60HZ

    Model: QM32DUI-60HZ

    Nampilake resolusi 3840x2160, monitor 32 "iki nyedhiyakake visual sing cetha lan rinci, dene dhukungan konten HDR10 nyedhiyakake warna lan kontras warna sing apik kanggo kinerja layar sing luar biasa. Teknologi AMD FreeSync lan Nvidia Gsync nyuda tangisan gambar lan gerakan kanggo urutane critane game kanthi lancar. Plus , pangguna bisa ngrasakake pengalaman ndeleng kanthi nyenengake nalika main liwat flicker, cahya biru kurang lan sudut pandang sing amba.
  • PG27DQI-165Hz

    PG27DQI-165Hz

    Model iki duwe kabeh kinerja eSports sing diarepake, sing nduweni wektu respons 1ms lan AMD FreeSync sing ngilangi gagap lan nyuwek, nanging saiki nganggo HDR. Fitur High Dynamic Range (HDR) anyar nambah gameplay sampeyan kanthi macem-macem warna ireng lan putih kanggo nampilake kajelasan lan rincian sing luar biasa sing durung nate dideleng sadurunge. Aja nganti kejawab mungsuh sampeyan maneh ing bayang-bayang. Plug sing didhukung lan mainake lan kasedhiya karo adaptor internal ..
  • CCTV monitor PM220WE

    Monitor CCTV PM220WE

    Monitor warna layar LED profesional 21,5 "profesional iki nawakake input HDMI lan VGA. Panel IPS, duwe 16,7 yuta warna & Resolusi FHD, monitor iki bakal nggawe video sampeyan urip.
  • Model: YM25BFN-165Hz

    Model: YM25BFN-165Hz

    Visual FHD didhukung kanthi hebat kanthi laju refresh 165hz sing cepet banget supaya urutan sing obah kanthi cepet katon luwih alus lan luwih rinci, menehi sampeyan tambahan nalika game. Lan, yen sampeyan duwe kertu grafis AMD sing kompatibel, sampeyan bisa nggunakake teknologi FreeSync internal internal monitor kanggo ngilangi luh lan gagap layar nalika main. Sampeyan uga bakal bisa ngetrapake maraton game pungkasan wengi, amarga monitor nampilake mode layar sing nyuda cahya emisi cahya biru lan mbantu nyegah lemes mripat.
  • Model: TM324WE-180Hz

    Model: TM324WE-180Hz

    Visual FHD didhukung kanthi hebat kanthi laju refresh 180hz sing cepet banget supaya urutan sing cepet bisa katon luwih alus lan luwih rinci, menehi sampeyan tambahan nalika game. Lan, yen sampeyan duwe kertu grafis AMD sing kompatibel, sampeyan bisa nggunakake teknologi FreeSync internal internal monitor kanggo ngilangi luh lan gagap layar nalika main. Sampeyan uga bakal bisa ngetrapake maraton game pungkasan wengi, amarga monitor nampilake mode layar sing nyuda cahya emisi cahya biru lan mbantu nyegah lemes mripat.
  • CCTV monitor PX270WE

    Monitor CCTV PX270WE

    Monitor warna layar LED 27 "layar profesional kanthi profesional nawakake input HDMI, VGA, BNC & 4in1. Kanthi looping BNC tambahan & output 4in1, fleksibilitas bakal ngidini bisa digunakake kanggo aplikasi apa wae. Bangga 16,7 yuta warna & Resolusi FHD, monitor iki bakal nggawe video sampeyan urip.
  • CCTV monitor PX240WE

    Monitor CCTV PX240WE

    Monitor warna layar LED profesional 23.8 "profesional nawakake masukan HDMI, VGA, BNC & 4in1. Kanthi looping BNC tambahan & output 4in1, fleksibilitas bakal ngidini bisa digunakake kanggo aplikasi apa wae. Bangga 16,7 yuta warna & Resolusi FHD, monitor iki bakal nggawe video sampeyan urip.
  • CCTV monitor PX220WE

    Monitor CCTV PX220WE

    Monitor warna layar LED profesional 21,5 "profesional iki nawakake input HDMI, VGA, BNC & 4in1. Kanthi looping BNC tambahan & output 4in1, fleksibilitas bakal ngidini bisa digunakake kanggo aplikasi apa wae. Bangga 16,7 yuta warna & Resolusi FHD, monitor iki bakal nggawe video sampeyan urip.
  • 4K metal Series UHDM553WE

    Seri logam 4K UHDM553WE

    Monitor warna layar LED profesional 55 "layar 4K profesional iki nawakake DisplayPort, HDMI, VGA, Looping BNC, Audio In. Monitor iki nyedhiyakake akurasi warna lan akurasi warna sing dhuwur banget, kanthi ukuran sing sampurna kanggo digunakake ing sembarang lokasi. Bezel logam minangka finish profesional sing nyedhiyakake daya tahan lan keandalan sajrone urip unit kasebut.
  • CCTV monitor PA240WE

    Monitor CCTV PA240WE

    Monitor warna layar LED profesional 23.8 "profesional nawakake masukan HDMI, VGA, & BNC. Kanthi output looping BNC tambahan, fleksibilitas bakal ngidini supaya bisa digunakake kanggo aplikasi apa wae. Pamer 16.7 yuta warna & Resolusi FHD monitor iki bakal nggawe video sampeyan urip.
  • CCTV monitor PA270WE

    Monitor CCTV PA270WE

    Monitor warna layar LED profesional 27 layar lebar profesional iki nawakake input HDMI, VGA, & BNC. Kanthi output looping BNC tambahan, fleksibilitas bakal ngidini supaya bisa digunakake kanggo aplikasi apa wae. Pamer 16.7 yuta warna & Resolusi FHD monitor iki bakal nggawe video sampeyan urip.
  • CCTV monitor PM240WE

    Monitor CCTV PM240WE

    Monitor warna layar LED profesional 23.8 "profesional nawakake masukan HDMI lan VGA. Panel IPS, duwe 16,7 yuta warna & Resolusi FHD, monitor iki bakal nggawe video sampeyan urip.