page_banner

Produk

  • Model: QM32DUI-60HZ

    Model: QM32DUI-60HZ

    Nampilkeun résolusi 3840x2160, monitor 32 "ieu nyayogikeun visual anu seukeut sareng lengkep, sedengkeun pangrojong eusi HDR10 nganteurkeun kisaran warna anu jelas sareng kontras pikeun pagelaran layar anu luar biasa. Téknologi AMD FreeSync sareng Nvidia Gsync ngirangan cipanon gambar sareng guligah pikeun midangkeun kalayan lancar. Ditambah , pangguna tiasa ngaraosan pangalaman nonton anu pikaresepeun nalika midangkeun ngalangkungan flicker-free, cahaya biru lemah sareng sudut pandang anu lega.
  • PG27DQI-165Hz

    PG27DQI-165Hz

    Modél ieu dipiharep sadaya kinerja eSports, anu ngiringan waktos réspon 1ms sareng AMD FreeSync anu ngaleungitkeun gagap sareng robih, tapi ayeuna nganggo HDR. Fitur High Dynamic Range (HDR) anu anyar ningkatkeun midangkeun anjeun kalayan warna hideung bodas anu langkung lega pikeun méréskeun kajelasan anu luar biasa sareng detil anu henteu anjeun tingali sateuacanna. Entong sono lawan anjeun nyusut dina bayangan deui. Didukung Colokkeun sareng muter sareng sumping nganggo adaptor internal ..
  • CCTV monitor PM220WE

    Monitor CCTV PM220WE

    Monitor warna layar légal propésional LED 21.5 "ieu nawiskeun input HDMI sareng VGA. Panel IPS, pamer 16,7 juta warna & Resolusi FHD monitor ieu bakal ngajantenkeun pidéo anjeun hirup.
  • Model: YM25BFN-165Hz

    Model: YM25BFN-165Hz

    Visual FHD didukung kalayan cemerlang ku laju Anyarkeun 165hz anu gancang pisan pikeun mastikeun urutan anu gancang-gancang katingali langkung lemes sareng langkung jéntré, masihan anjeun nambihan nalika midangkeun. Sareng, upami anjeun ngagaduhan kartu grafik AMD anu cocog, maka anjeun tiasa ngamangpaatkeun téknologi FreeSync internal bawaan pikeun ngaleungitkeun layar luh sareng gagap nalika maén. Anjeun ogé bakal tiasa teras-terasan sareng maraton kaulinan telat-peuting, sabab monitorna modél layar anu ngirangan paparan émisi cahaya biru sareng ngabantosan kacapean panon.
  • Model: TM324WE-180Hz

    Model: TM324WE-180Hz

    Visual FHD didukung kalayan cemerlang ku laju panyegaran 180hz anu gancang pisan pikeun mastikeun urutan anu gancang-gancang katingali langkung lemes sareng langkung jéntré, masihan anjeun nambihan nalika midangkeun. Sareng, upami anjeun ngagaduhan kartu grafik AMD anu cocog, maka anjeun tiasa ngamangpaatkeun téknologi FreeSync internal bawaan pikeun ngaleungitkeun layar luh sareng gagap nalika maén. Anjeun ogé bakal tiasa teras-terasan sareng maraton kaulinan telat-peuting, sabab monitorna modél layar anu ngirangan paparan émisi cahaya biru sareng ngabantosan kacapean panon.
  • CCTV monitor PX270WE

    Monitor CCTV PX270WE

    Monitor warna layar modéren LED 27 "propésional ieu nawiskeun input HDMI, VGA, BNC & 4in1. Kalayan tambahan looping BNC & 4in1 kaluaran, kagunaanna bakal ngamungkinkeun pikeun dianggo kanggo aplikasi naon waé. Boasting 16,7 juta warna & Resolusi FHD monitor ieu bakal ngajantenkeun pidéo anjeun hirup.
  • CCTV monitor PX240WE

    Monitor CCTV PX240WE

    Monitor warna layar modéren LED 23,8 "propésional ieu nawiskeun input HDMI, VGA, BNC & 4in1. Kalayan tambahan looping BNC & 4in1 kaluaran, kagunaanna bakal ngamungkinkeun pikeun dianggo kanggo aplikasi naon waé. Boasting 16,7 juta warna & Resolusi FHD monitor ieu bakal ngajantenkeun pidéo anjeun hirup.
  • CCTV monitor PX220WE

    Monitor CCTV PX220WE

    Monitor warna layar légal LED 21.5 ”propésional ieu nawiskeun input HDMI, VGA, BNC & 4in1. Kalayan tambahan looping BNC & 4in1 kaluaran, kagunaanna bakal ngamungkinkeun pikeun dianggo kanggo aplikasi naon waé. Boasting 16,7 juta warna & Resolusi FHD monitor ieu bakal ngajantenkeun pidéo anjeun hirup.
  • 4K metal Series UHDM553WE

    4K logam Series UHDM553WE

    Monitor warna layar légal LED 55 "4K warna profésional ieu nawiskeun DisplayPort, HDMI, VGA, Looping BNC, Audio In. Monitor ieu nyayogikeun resolusi anu luhur pisan sareng akurasi warna, dina ukuran anu sampurna pikeun dianggo di lokasi mana waé. Bezel logam nyaéta bérésan propésional anu nyayogikeun ketahanan sareng reliabilitas dina kahirupan unit.
  • CCTV monitor PA240WE

    Monitor CCTV PA240WE

    Monitor warna layar modéren LED 23,8 "propésional ieu nawiskeun input HDMI, VGA, & BNC. Kalayan kaluaran looping BNC tambahan, serbaguna na bakal ngamungkinkeun éta dianggo kanggo aplikasi naon waé. Boasting 16,7 juta warna & FHD Resolusi monitor ieu bakal ngajantenkeun pidéo anjeun hirup.
  • CCTV monitor PA270WE

    Monitor CCTV PA270WE

    Monitor warna layar modéren LED 27 "propésional ieu nawiskeun input HDMI, VGA, & BNC. Kalayan kaluaran looping BNC tambahan, serbaguna na bakal ngamungkinkeun éta dianggo kanggo aplikasi naon waé. Boasting 16,7 juta warna & FHD Resolusi monitor ieu bakal ngajantenkeun pidéo anjeun hirup.
  • CCTV monitor PM240WE

    Monitor CCTV PM240WE

    Monitor warna layar légal propésional LED 23,8 "ieu nawiskeun input HDMI sareng VGA. Panel IPS, pamer 16,7 juta warna & Resolusi FHD monitor ieu bakal ngajantenkeun pidéo anjeun hirup.
1234 Teras> >> Halaman 1/4