page_banner

Babagan Kita

TEKNOLOGI TAMPILAN SEMPURNA CO., LTD

Perfect Display Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2006 lan wiwit iku kita wis berkembang dadi pabrikan utama produk tampilan LCD lan LED, kalebu monitor Gaming, monitor CCTV, monitor Tampilan Umum, PC All-In-One, Digital Signage lan Papan Tulis Interaktif. Kanthi pabrik 15.000 m2, 2 lini produksi manual kanthi otomatis lan 1, kita duwe kapasitas produksi siji yuta unit saben taun. Amarga ekspansi sing terus-terusan, kita bakal pindhah menyang pabrik sing luwih gedhe lan luwih gedhe, nambah kapasitas luwih saka rong yuta unit saben taun 

Kita nglampahi bathi kanthi akeh ing Riset lan Pangembangan lan kita yakin bisa nyedhiyakake sawetara monitor lan produk tampilan paling apik sing kasedhiya ing saindenging jagad. Kita terus ngupayakake nggawe inovasi lan nyaring penawaran produk, kanthi produk anyar sing ditawakake kanthi rutin. Ahli R&D sing berpengalaman terus-terusan ngupayakake ngrancang produk sing dibutuhake lan dikarepake pelanggan. Kita uga nawakake layanan OEM lan ODM lengkap, dadi yen sampeyan butuh produk tartamtu, kita yakin bisa ngrancang lan ngasilake kanggo sampeyan.

User 7
User 6

Kita bangga ora dadi sing paling murah ing pasar amarga kita yakin kudu nggawe utawa produk nganti kualitas, ora regane murah! Yen dipikirake, kita mung nggunakake bahan baku sing paling apik, saka panel nganti resistor.
Perusahaan kita wis entuk standar ISO paling anyar, kalebu ISO9001: 2015 lan ISO14001: 2015, dadi sampeyan bisa kerja bareng karo sampeyan kanthi yakin. Kajaba iku, kabeh produk duwe sertifikasi CCC, CE, FCC, RoHS, Reach, WEEE lan Energy Star, lan sertifikasi UL kasedhiya kanthi biaya.
Filsafat bisnis adhedhasar 4 prinsip utama - Integritas, Inovasi, Kualitas lan Layanan
Kita dadi gegayuhan kanggo dadi pabrikan utama produk tampilan ing jagad iki, lan kita yakin saiki bakal bisa nggayuh tujuan iki.

PERFECT DISPLAY TECHNOLOGY CO LTD
IMG_20200630_110243
IMG_20200630_110636