z

Seri Plastik 4K

  • 4K Plastic Series-WB430UHD

    Seri Plastik 4K-WB430UHD

    Monitor warna LED 43" 4K kelas profesional iki nawakake DP, HDMI, Audio In.Monitor iki nyedhiyakake résolusi lan akurasi warna sing dhuwur banget, kanthi ukuran sing sampurna kanggo digunakake ing sembarang panggonan.Bezel logam minangka finish profesional sing nyedhiyakake daya tahan lan linuwih sajrone umur unit kasebut.