page_banner

Model: QM24DFE

Model: QM24DFE

Katrangan singkat:

23.6 inci dilengkapi panel IPS kanthi wektu respons 5ms, Monitor LED iki dilengkapi port HDMI , VGA lan rong speaker stereo berkualitas tinggi. Perawatan Mripat lan hemat biaya, apik kanggo digunakake ing kantor lan kluwarga. Kepatuhan sing dipasang VESA tegese sampeyan bisa kanthi gampang dipasang monitor menyang tembok.


Detail Produk

1 (1)
1 (4)
1 (5)

Tampilan

Model Ora.: QM24DFE                         

Tipe panel: 23.6 "LED

Rasio Aspek: 16: 9

Padhang: 250 cd / m²

Rasio Kontras: 1000: 1 CR Statis

Resolusi: 1920 x 1080

Wektu Respon: 5ms (G2G)

Ndeleng Angle: 178º / 178º (CR> 10)

Dhukungan warna: 16.7M, 8Bit, 72% NTSC  

Input

Sinyal Video : RGB Analog / Digital

Sinyal Sinkronisasi: H / V Pisah, Komposit, SOG

Konektor: VGA Ing x1, HDMI Ing x1

Kekuwatan

Konsumsi Daya: 22W Biasa

Stand By Power (DPMS): <0,5 W

Tipe Daya: DC 12V 3A

Fitur

Plug & Play: Didhukung

Desain Bezeless : Desain sisih 3

Audio: 2Wx2 (Opsional)

Gunung VESA: 100x100mm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita