page_banner

Modél: QM24DFE

Modél: QM24DFE

Pedaran pondok:

Inci 23.6 hadir sareng panel IPS kalayan waktos respons 5ms, monitor LED ieu dilengkepan port HDMI, VGA sareng dua spéker stéréo kualitas luhur. Panon-Kamanusaan sarta hemat biaya, saé kanggo panggunaan kantor sareng rumah tangga. VESA pamasangan gunung hartosna anjeun tiasa sacara gampil masang monitor anjeun kana témbok.


Detil Produk

1 (1)
1 (4)
1 (5)

Paparan

Modél No .: QM24DFE                         

Tipe panel: 23.6 "LED

Aspék Rasio: 16: 9

Kacaangan: 250 cd / m²

Babandingan Kontras: 1000: 1 CR Statis

Resolusi: 1920 x 1080

Waktu Respon: 5ms (G2G)

Nempo Angle: 178º / 178º (CR> 10)

Dukungan Warna: 16.7M, 8Bit, 72% NTSC  

Input

Sinyal Pidéo: Analog RGB / Digital

Sinkronisasi: H / V Pisahkeun, Komposit, SOG

Panyambung: VGA Dina x1, HDMI Dina x1

Kakuatan

Konsumsi Daya: 22W Khas

Stand By Power (DPMS): <0,5 W

Tipe Daya: DC 12V 3A

Fitur

Colokkeun & Puterkeun: Didukung

Desain Bezeless : 3 sisi Desain Bezeless

Audio: 2Wx2 (Opsional)

Gunung VESA: 100x100mm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami