page_banner

YM32 Series melengkung

  • Model: YM320QE(G)-165Hz

    Model: YM320QE (G) -165Hz

    Visual QHD leres-leres didukung ku laju nyegerkeun 144hz anu gancang pisan pikeun mastikeun urutan anu gancang-gancang katingali langkung lancar sareng langkung jéntré, masihan anjeun nambihan nalika midangkeun. Sareng, upami anjeun ngagaduhan kartu grafik AMD anu cocog, maka anjeun tiasa ngamangpaatkeun téknologi FreeSync internal bawaan pikeun ngaleungitkeun layar luh sareng gagap nalika maén. Anjeun ogé bakal tiasa teras-terasan sareng maraton kaulinan telat-peuting, sabab monitorna modél layar anu ngirangan paparan émisi cahaya biru sareng ngabantosan kacapean panon.
  • Model: YM32CFE-240HZ

    Modél: YM32CFE-240HZ

    Visual FHD didukung pisan ku tingkat panyegaran 240hz anu gancang pisan pikeun mastikeun urutan anu gancang-gancang katingali langkung lancar sareng langkung jéntré, masihan anjeun nambihan nalika midangkeun. Sareng, upami anjeun ngagaduhan kartu grafik AMD anu cocog, maka anjeun tiasa ngamangpaatkeun téknologi FreeSync internal bawaan pikeun ngaleungitkeun layar luh sareng gagap nalika maén. Anjeun ogé bakal tiasa teras-terasan sareng maraton kaulinan telat-peuting, sabab monitorna modél layar anu ngirangan paparan émisi cahaya biru sareng ngabantosan kacapean panon.
  • Model: YM32CFE-165HZ

    Model: YM32CFE-165HZ

    Fitur Utama panel 32 ″ VA kalayan 1920 × 1080 Resolusi HD lengkep MPRT 1ms Waktos Tanggapan sareng 165Hz Refresh Rate Display Port + 2 * Konéksi HDMI Henteu gagap atanapi nyarek ku AMD FreeSync Technology Curvature R1800 R1500 FlickerFree sareng Low Blue Mode Technology Naon laju refresh? Hal anu pangpayunna urang kedah netepkeun nyaéta "Naon ari tarif panyegerkeun naon?" Untungna éta henteu rumit pisan. Laju Anyarkeun ngan saukur sababaraha kali tampilan nyegerkeun gambar anu ...
  • Model: YM320QE(G)-75Hz

    Model: YM320QE (G) -75Hz

    Visual QHD leres-leres didukung ku tingkat panyegaran 75hz pikeun mastikeun urutan anu gancang-gancang katingali langkung lemes sareng langkung jéntré, masihan anjeun nambihan nalika midangkeun. Sareng, upami anjeun ngagaduhan kartu grafik AMD anu cocog, maka anjeun tiasa ngamangpaatkeun téknologi FreeSync internal bawaan pikeun ngaleungitkeun layar luh sareng gagap nalika maén. Anjeun ogé bakal tiasa teras-terasan sareng maraton kaulinan telat-peuting, sabab monitorna modél layar anu ngirangan paparan émisi cahaya biru sareng ngabantosan kacapean panon.