z

YM32 Series melengkung

  • Model: YM32CFE-165HZ

    Modél: YM32CFE-165HZ

    Fitur Utama Panel VA 32" sareng 1920x1080 Resolusi HD lengkep MPRT 1ms Response Time sareng 165Hz Refresh Rate Display Port +2* Sambungan HDMI Teu aya gagap atanapi tearing sareng AMD FreeSync Technology Curvature R1800 R1500 FlickerFree sareng Low Blue Mode Technology Naon laju refresh? hal anu urang kedah netepkeun nyaéta "Naon persisna tingkat refresh?"Untungna teu pati rumit. Laju refresh ngan ukur sabaraha kali tampilan nga-refresh gambar anu ditingalikeun per detik. Anjeun tiasa unde...
  • Model: YM320QE(G)-165Hz

    Modél: YM320QE (G) -165Hz

    Visual QHD dirojong sacara saé ku laju refresh 144hz anu luar biasa gancang pikeun mastikeun sekuen anu gerak gancang muncul langkung lancar sareng langkung detil, masihan anjeun tambihan tambahan nalika maén.Sareng, upami anjeun ngagaduhan kartu grafik AMD anu cocog, anjeun tiasa ngamangpaatkeun téknologi FreeSync anu diwangun dina monitor pikeun ngaleungitkeun cimata layar sareng gagap nalika maén.Anjeun ogé bakal tiasa ngiringan marathon kaulinan wengi-wengi, sabab monitor gaduh mode layar anu ngirangan paparan ka émisi cahaya biru sareng ngabantosan nyegah kacapean panon.
  • Model: YM320QE(G)-75Hz

    Modél: YM320QE (G) -75Hz

    Visual QHD dirojong sacara saé ku laju refresh 75hz pikeun mastikeun urutan anu gancang-gancang katingalina langkung lancar sareng langkung rinci, masihan anjeun tambihan tambahan nalika maén.Sareng, upami anjeun ngagaduhan kartu grafik AMD anu cocog, anjeun tiasa ngamangpaatkeun téknologi FreeSync anu diwangun dina monitor pikeun ngaleungitkeun cimata layar sareng gagap nalika maén.Anjeun ogé bakal tiasa ngiringan marathon kaulinan wengi-wengi, sabab monitor gaduh mode layar anu ngirangan paparan ka émisi cahaya biru sareng ngabantosan nyegah kacapean panon.
  • Model: YM32CFE-240HZ

    Modél: YM32CFE-240HZ

    Visual FHD dirojong sacara saé ku laju refresh 240hz anu luar biasa gancang pikeun mastikeun sekuen anu gancang-gancang katingalina langkung lancar sareng langkung rinci, masihan anjeun tambihan tambahan nalika maén.Sareng, upami anjeun ngagaduhan kartu grafik AMD anu cocog, anjeun tiasa ngamangpaatkeun téknologi FreeSync anu diwangun dina monitor pikeun ngaleungitkeun cimata layar sareng gagap nalika maén.Anjeun ogé bakal tiasa ngiringan marathon kaulinan wengi-wengi, sabab monitor gaduh mode layar anu ngirangan paparan ka émisi cahaya biru sareng ngabantosan nyegah kacapean panon.