page_banner

PG27DQI-165Hz

PG27DQI-165Hz

Pedaran pondok:

Modél ieu dipiharep sadaya kinerja eSports, anu ngiringan waktos réspon 1ms sareng AMD FreeSync anu ngaleungitkeun gagap sareng robih, tapi ayeuna nganggo HDR. Fitur High Dynamic Range (HDR) anu anyar ningkatkeun midangkeun anjeun kalayan warna hideung bodas anu langkung lega pikeun méréskeun kajelasan anu luar biasa sareng detil anu henteu anjeun tingali sateuacanna. Entong sono lawan anjeun nyusut dina bayangan deui. Didukung Colokkeun sareng muter sareng sumping nganggo adaptor internal ..


Detil Produk

Kéngingkeun tangan dina skénario gim nganggo 165Hz anu unggul dina séri PG. Nyandak tingkat panyegaran anu gancang sareng ngahijikeun sareng fitur premium anu lengkep nyiptakeun tampilan eSports kalapa idéal dina titik harga anu henteu pernah dilakukeun. Ngajangjikeun pangalaman anu lancar, siri PG bakal nyayogikeun midangkeun sapertos hirup anu hadé sareng kaunggulan mastikeun unggal pigura dikirimkeun ka anjeun anu henteu sono. Balik ka luhur sareng saluareun naon anu biasa dianggo ku panon ku ngapingkeun framerates anjeun.

Lampu RGB otomatis-ngaganti nyandak anjeun salametan visual anu hebat, cocog sareng kaseueuran syarat pasar pikeun warna. Pangguna tiasa Logo proyéksi DIY. Diwangun ku powrsupplywill bakal masihan anjeun méja bersih

Kajelasan Pamungkas

QHD nawiskeun 4 kali kapadetan piksel HD, ngahasilkeun detil visual anu pin-seukeut pisan, bari ogé ngajantenkeun rohangan visual anu langkung lega anu ngamungkinkeun anjeun nikmati pangalaman midangkeun anu langkung ageung.

Waktu Respon 1ms Ultra-Gancang

Henteu sono nanaon ku waktos réspon 1ms, dimana unggal pigura gerak ditéwak dugi ka milidetik ngan. Kengingkeun kauntungan unggul tibatan lawan anjeun, idéal pikeun kaulinan FPS.

Kabébasan Ti Layar-Ngabobol Sareng Freesync

Teknologi AMD Radeon FreeSync built-in anu dirancang pikeun ngahontal pangalaman midangkeun anu paling lemes sareng paling stabil ku ngaleungitkeun sadaya panyarek visual, gagap, sareng macét.

pg1 (1) pg1 (2) pg1 (3) pg1 (4) pg1 (5)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami