page_banner

PG27DQI-165Hz

PG27DQI-165Hz

Katrangan singkat:

Model iki duwe kabeh kinerja eSports sing diarepake, sing nduweni wektu respons 1ms lan AMD FreeSync sing ngilangi gagap lan nyuwek, nanging saiki nganggo HDR. Fitur High Dynamic Range (HDR) anyar nambah gameplay sampeyan kanthi macem-macem warna ireng lan putih kanggo nampilake kajelasan lan rincian sing luar biasa sing durung nate dideleng sadurunge. Aja nganti kejawab mungsuh sampeyan maneh ing bayang-bayang. Plug sing didhukung lan mainake lan kasedhiya karo adaptor internal ..


Detail Produk

Entuk tangan ndhuwur ing skenario game kanthi 165Hz seri PG sing unggul. Nganggo tingkat refresh paling cepet lan nggabungake fitur premium kanthi premium nggawe tampilan eSports kompetitif kanthi rega sing durung pernah ana sadurunge. Janjeni pengalaman sing lancar, seri PG bakal nyedhiyakake gameplay kaya sing apik banget lan kauntungan kanggo njamin saben pigura dikirim menyang sampeyan sing ora bisa ngalahake. Ndhuwur lan ngluwihi apa sing biasane digunakake karo mripat kanthi nambah framerates.

Lampu RGB kanthi otomatis nggawa sampeyan pesta visual sing apik, cocog karo syarat-syarat sing paling penting kanggo warna. Pangguna bisa uga Logo Proyeksi DIY. Dibangun ing powrsupplywill bakal nggawa sampeyan meja resik

Kejelasan Ultimate

QHD nawakake 4 kaping kerapatan piksel HD, ngasilake rincian visual sing pin rinci, uga nggawe ruang visual sing luwih jembar sing ngidini sampeyan bisa nemu pengalaman game sing luwih gedhe.

Wektu Respon 1ms Ultra-Cepet

Ora kejawab apa-apa kanthi wektu respons 1ms, ing endi saben pigura gerakan dijupuk nganti pirang-pirang milidetik. Entuk unggul unggul ing mungsuh, cocog kanggo game FPS.

Kebebasan Saka Nggawe Layar Kanthi Freesync

Teknologi AMD Radeon FreeSync internal sing dirancang kanggo entuk pengalaman game sing paling lancar lan stabil kanthi ngilangi kabeh visual, gagap, lan macet visual.

pg1 (1) pg1 (2) pg1 (3) pg1 (4) pg1 (5)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita