page_banner

Model: QM32DUI-60HZ

Model: QM32DUI-60HZ

Katrangan singkat:

Nampilake resolusi 3840x2160, monitor 32 "iki nyedhiyakake visual sing cetha lan rinci, dene dhukungan konten HDR10 nyedhiyakake warna lan kontras warna sing apik kanggo kinerja layar sing luar biasa. Teknologi AMD FreeSync lan Nvidia Gsync nyuda tangisan gambar lan gerakan kanggo urutane critane game kanthi lancar. Plus , pangguna bisa ngrasakake pengalaman ndeleng kanthi nyenengake nalika main liwat flicker, cahya biru kurang lan sudut pandang sing amba.


Detail Produk

Resolusi 4K UHD:

Luwih Piksel, Luwih Immersive. Kanthi solusi 4K, sampeyan bakal gumun karo gambar sing jernih karo rincian sing apik lan entuk pengalaman ndeleng sing paling optimal

Luwih akeh warna sing bisa dideleng, gameplay sing luwih jero bisa digunakake. Monitor QM32DUI-60HZ anyar kabeh nduweni gamut warna 99% sRGB sing paling jembar kanthi warna 10-bit menehi gambar sing luar biasa & rinci kanggo pengalaman game sing luwih jero.

nbcfg5vbngh5

Panel IPS,

Tampilan IPS nggunakake teknologi canggih sing menehi sudut pandang ekstra jembar 178/178 derajat, saengga bisa ndeleng tampilan meh kabeh sudhut. Ora kaya panel TN standar, tampilan IPS menehi gambar sing asri banget kanthi warna-warna sing nyata, saengga ora mung kanggo Foto, film lan browsing web, nanging uga kanggo aplikasi profesional sing nuntut akurasi warna lan padhange sing konsisten.

gffdg5

Freesync lan Gsync:

Teknologi AMD Freesync lan Nvidia Gsync ngilangake nyuwek gambar, pigura sing rusak, lan gameplay sing apik kanggo pengalaman game sing lancar banget. Kanthi tingkat refresh sing luwih apik kanggo ngasilake pengalaman game sing lancar banget, QM32DUI-60HZ minangka monitor impen para gamer.

vbnfg5

Mode cahya biru sedheng:

Nyuda galur mripat ing lingkungan cahya, kanggo nglindhungi mata lan nyegah galur saka cahya biru sing mbebayani

Teknologi Bebas Flicker

Teknologi Flicker Free nyuda flicker ing layar kanggo nyuda saring mata, nyedhiyakake pengalaman game sing luwih kepenak

hfgh564

 

Teknologi Gameplus

Overlay crosshair nyedhiyakake patang opsi crosshair sing beda, dadi sampeyan bisa milih sing paling cocog karo penembake sing lagi diputer

gvhfg67


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita