page_banner

Model: QM32DUI-60HZ

Model: QM32DUI-60HZ

Pedaran pondok:

Nampilkeun résolusi 3840x2160, monitor 32 "ieu nyayogikeun visual anu seukeut sareng lengkep, sedengkeun pangrojong eusi HDR10 nganteurkeun kisaran warna anu jelas sareng kontras pikeun pagelaran layar anu luar biasa. Téknologi AMD FreeSync sareng Nvidia Gsync ngirangan cipanon gambar sareng guligah pikeun midangkeun kalayan lancar. Ditambah , pangguna tiasa ngaraosan pangalaman nonton anu pikaresepeun nalika midangkeun ngalangkungan flicker-free, cahaya biru lemah sareng sudut pandang anu lega.


Detil Produk

Resolusi 4K UHD:

Langkung Piksel, Langkung Immersive. Kalayan larutan 4K, anjeun bakal kagum ku gambar anu jelas-jelas kalayan detil anu hadé sareng nyandak kamajuan pangalaman anu paling optimal

Beuki seueur warna anu anjeun tiasa tingali, Langkung seueur midangkeun anu langkung saé anjeun tiasa gaduh. Monitor QM32DUI-60HZ énggal sadayana ngagaduhan gamut warna 99% sRGB anu super lega kalayan warna 10-bit nganteurkeun gambar anu luar biasa & rinci pikeun pangalaman midangkeun anu langkung jero..

nbcfg5vbngh5

Panel IPS,

Pintonan IPS nganggo téknologi canggih anu masihan anjeun sudut pandang anu langkung lega 178/178 derajat, sahingga tiasa ningali tampilan ti ampir sudut mana waé. Beda sareng panel TN standar, tampilan IPS masihan anjeun gambar anu garing pisan sareng warna anu jelas, janten idéal sanés ngan ukur pikeun Poto, pilem sareng browsing wéb, tapi ogé pikeun aplikasi propésional anu nungtut akurasi warna sareng kacaangan anu teras-terasan sepanjang waktos.

gffdg5

Freesync sareng Gsync:

AMD Freesync technlology sareng Nvidia Gsync ngaleungitkeun cimata gambar, pigura rusak, sareng gim goblog pikeun pangalaman midangkeun anu lancar pisan. Kalayan tingkat panyegaran anu ningkat pikeun ngahasilkeun pangalaman kaulinan anu lemes pisan, QM32DUI-60HZ mangrupikeun monitor impian gamer.

vbnfg5

Modeu lampu biru handap:

Ngurangan galur panon dina lingkungan pencahayaan naon waé, nepi ka ngajaga panon sareng nyegah galur tina lampu biru anu ngabahayakeun

Téhnologi Bebas Flicker

Teknologi Flicker Free ngirangan sintreuk dina layar pikeun ngaleutikan galur soca, nyayogikeun pangalaman midangkeun anu langkung raoseun

hfgh564

 

Téknologi Gameplus

Overlay crosshair nyayogikeun opat pilihan crosshair anu béda, janten anjeun tiasa milih anu paling cocog sareng anu nembak ayeuna nuju diputer

gvhfg67


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami