page_banner

Model: JM272QE-144Hz

Model: JM272QE-144Hz

Pedaran pondok:

Visual QHD leres-leres didukung ku laju nyegerkeun 144hz anu gancang pisan pikeun mastikeun urutan anu gancang-gancang katingali langkung lancar sareng langkung jéntré, masihan anjeun nambihan nalika midangkeun. Sareng, upami anjeun ngagaduhan kartu grafik AMD anu cocog, maka anjeun tiasa ngamangpaatkeun téknologi FreeSync internal bawaan pikeun ngaleungitkeun layar luh sareng gagap nalika maén. Anjeun ogé bakal tiasa teras-terasan sareng maraton kaulinan telat-peuting, sabab monitorna modél layar anu ngirangan paparan émisi cahaya biru sareng ngabantosan kacapean panon.


Detil Produk

1
untitled.95

Fitur Key

  • 27 "IPS panel kalayan 2560x1440 Resolusi QHD
  • Waktu Respon MPRT 1ms sareng Laju Refresh 95Hz
  • Témbong Port + konektor HDMI
  • Henteu gagap atanapi nyarek ku AMD FreeSync Téhnologi
  • Panel IPS mawa sudut pandang anu langkung saé
  • FlickerFree sareng Low Blue Mode Technology

Naon laju nyegerkeun?

Hal anu pangpayunna urang kedah netepkeun nyaéta "Naon ari tarif panyegerkeun naon?" Untungna éta henteu rumit pisan. Laju nyegerkeun nyaéta ngan saukur sababaraha kali tampilan nyegerkeun gambar anu ditingalikeun per detik. Anjeun tiasa ngartos ieu ku ngabandingkeun kana tingkat pigura dina pilem atanapi kaulinan. Upami pilem ditémbak dina 24 pigura per detik (sapertos standar bioskop), maka eusi konténna ngan ukur nembongkeun 24 gambar anu béda per detik. Nya kitu, tampilan kalayan tingkat tampilan 60Hz nunjukkeun 60 "pigura" per detik. Éta sanés pigura, sabab tampilan bakal nyegerkeun 60 kali unggal detik sanaos sanés hiji piksel robih, sareng tampilan na ngan ukur nunjukkeun sumberna anu dieusian. Nanging, analogi na masih mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngartos konsép inti dina tingkat pembaruan. Laju nyegerkeun langkung luhur ku alatan éta hartosna kamampuan pikeun nanganan tingkat pigura anu langkung luhur. Ngan émut, yén tampilan ukur nunjukkeun sumber anu dieusian, sareng ku sabab éta, laju Anyarkeun anu langkung luhur henteu tiasa ningkatkeun pangalaman anjeun upami tingkat panyegaran anjeun parantos langkung luhur tibatan tingkat pigura sumber anjeun.

Naha éta penting?

Nalika anjeun nyambungkeun monitor anjeun ka GPU (Unit Pangolah Grafis / Kartu Grafis) monitor bakal nembongkeun naon waé anu dikirimkeun ku GPU, dina pigura naon waé anu dikirimkeunana, dina atanapi handapeun tingkat pigura maksimum monitor. Tingkat pigura anu langkung gancang ngamungkinkeun gerak naon waé tiasa dilakukeun dina layar langkung lancar (Gbr 1), kalayan ngirangan gerak kabur. Ieu penting pisan nalika nonton video atanapi kaulinan gancang.

Refresh Rate sareng Gaming

Sadaya gim pidéo disayogikeun ku pakakas komputer, henteu masalah platform atanapi grafikna. Seuseueurna (khususna dina platform PC), pigura bakal diciduh gancang-gancang sabab tiasa dihasilkeun, kusabab ieu biasana ditarjamahkeun ka midangkeun anu langkung lemes sareng langkung saé. Bakal aya kirang reureuh antara unggal pigura individu sareng kusabab éta kirang input lag.

Masalah anu tiasa kajantenan kadang-kadang nalika pigura parantos dirayakeun langkung gancang tibatan laju tampilan tampilan seger. Upami anjeun gaduh tampilan 60Hz, anu dianggo pikeun maénkeun kaulinan pikeun ngajadikeun 75 bingkai per detik, anjeun tiasa ngalaman anu disebat "nyaring layar". Ieu kajantenan sabab tampilan, anu nampi input ti GPU dina interval anu rada teratur, sigana bakal néwak hardware antara pigura. Hasilna nyaéta layar nyaring sareng nyentak, gerak henteu rata. Seueur kaulinan ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarobih tingkat pigura anjeun, tapi ieu ngandung harti yén anjeun henteu nganggo PC saé sadayana. Naha nyéépkeun seueur artos dina komponén pangénggalna sareng pangageungna sapertos GPU sareng CPU, RAM sareng SSD drive upami anjeun badé nganggo kamampuanna?

Naon solusi pikeun ieu, anjeun panginten heran? Laju nyegerkeun langkung luhur. Ieu hartosna boh mésér 120Hz, 144Hz atanapi monitor komputer 165Hz. Pintonan ieu tiasa ngatasi 165 pigura per detik sareng hasilna langkung lemesna midangkeun. Ningkatkeun tina 60Hz dugi ka 120Hz, 144Hz atanapi 165Hz mangrupikeun bédana anu jelas pisan. Ieu mangrupikeun hal anu anjeun ngan ukur kedah ningali nyalira, sareng anjeun henteu tiasa ngalakukeun éta ku ningali pidéo na dina tampilan 60Hz.

Laju nyegerkeun adaptif, nanging, mangrupikeun téknologi canggih anu ayeuna beuki populér. NVIDIA nyebat G-SYNC ieu, sedengkeun AMD nyebatna FreeSync, tapi konsep inti na sami. Pintonan kalayan G-SYNC bakal naroskeun ka kartu grafik kumaha gancangna nganteurkeun pigura, sareng ngaluyukeun tingkat panyegaran saluyu. Ieu bakal ngaleungitkeun layar nyaring dina tingkat pigura nepi ka tingkat panyegaran maksimum monitor. G-SYNC mangrupikeun téknologi anu NVIDIA ngeusi biaya lisénsi anu luhur sareng tiasa nambihan ratusan dolar kana harga monitor. FreeSync di sisi sanésna mangrupikeun téknologi sumber kabuka anu disayogikeun ku AMD, sareng ngan ukur nambihan sakedik kanggo biaya monitor. Kami di Perfect Display masang FreeSync dina sadaya monitor kaulinan urang salaku standar.

144Hz11

Naha kuring kedah mésér G-Sync sareng FreeSync cocog monitor kaulinan?

Sacara umum, Freesync penting pisan pikeun midangkeun, henteu ngan ukur pikeun nyingkahan cimata tapi pikeun ngasuransikeun pangalaman anu langkung lemes. Ieu leres pisan upami anjeun ngajalankeun perangkat keras kaulinan anu ngaluarkeun langkung seueur pigura tibatan tampilan anjeun anu tiasa diatur.

G-Sync sareng FreeSync mangrupikeun jalan kaluar pikeun dua édisi ieu ku cara nyegerkeun tampilan dina tingkatan anu sami sareng pigura anu dirangkep ku kartu grafik, hasilna game lemes, teu aya cimata.

Freesyn
Picture (6)

Naon HDR? 

Jangkauan dinamis tinggi (HDR) mésér nyiptakeun kontras anu langkung jero ku cara nyiptakeun kisaran dinamis anu langkung luhur. Monitor HDR tiasa ngajantenkeun sorot katingal langkung cerah sareng nganteurkeun bayangan anu langkung beunghar. Ningkatkeun PC anjeun nganggo monitor HDR pantes upami anjeun maénkeun kaulinan vidéo nganggo grafik anu saé atanapi nonton video dina résolusi HD.

 Tanpa jero teuing kana detil téknis, tampilan HDR ngahasilkeun luminance sareng jero warna anu langkung ageung tibatan layar anu diwangun pikeun nyumponan standar anu langkung lami. 

Picture (9)
HDR 400

1MS Waktos Respon ngirangan hantu & kabur nalika transisi piksel, teras-terasan ngajaga musuh & medan tepat dina fokus nalika momen kacau.

MPRT 1ms

Kaluaran warna 10 Bit tiasa ngawakilan antara 0000000000 dugi ka 1111111111 dina masing-masing warna beureum, biru, sareng konéng, hartosna éta tiasa ngagambarkeun 64x warna 8-bit. Ieu tiasa baranahan 1024x1024x1024 = 1.073.741.824 warna, anu jumlahna langkung ageung langkung warna tibatan 8 bit. Kusabab kitu, seueur gradién dina gambar bakal katingali langkung lancar sapertos dina gambar di luhur, sareng 10 gambar bit rada langkung saé katingali tibatan réncang 8-bit na.

1 (2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami