z

Серија YM32 криви

 • Модел: YM32CFE-165HZ

  Модел: YM32CFE-165HZ

  Клучни карактеристики 32" VA панел со 1920x1080 Full HD резолуција MPRT 1ms Време на одговор и 165Hz стапка на освежување Порта за прикажување +2* HDMI конекции Без пелтечење или кинење со технологијата AMD FreeSync Curvature R1800 R1500 FlickerFree и ниска технологија Bluerefresh Која е првата технологија за ниска Bluerefresh? нешто што треба да го утврдиме е „Што точно е стапката на освежување?За среќа, не е многу сложено. Стапката на освежување е едноставно колку пати екранот ја освежува сликата што ја прикажува во секунда. Можете да го вратите ...
 • Модел: YM320QE(G)-165Hz

  Модел: YM320QE(G)-165Hz

  QHD визуелните слики се брилијантно поддржани со неверојатно брза стапка на освежување од 144 Hz за да се осигури дека дури и брзите секвенци изгледаат помазни и подетални, давајќи ви ја дополнителната предност при играњето.И, ако имате компатибилна AMD графичка картичка, тогаш можете да ги искористите предностите на вградената технологија FreeSync на мониторот за да го елиминирате кинењето и пелтечењето на екранот при играње.Исто така, ќе можете да бидете во чекор со сите маратони за играње доцна во ноќта, бидејќи мониторот има режим на екран кој ја намалува изложеноста на емисиите на сина светлина и помага да се спречи замор на очите.
 • Модел: YM320QE(G)-75Hz

  Модел: YM320QE(G)-75Hz

  QHD визуелните слики се брилијантно поддржани со стапка на освежување од 75 Hz за да се осигури дека дури и брзите секвенци изгледаат помазно и подетално, давајќи ви ја дополнителната предност при играњето.И, ако имате компатибилна AMD графичка картичка, тогаш можете да ги искористите предностите на вградената технологија FreeSync на мониторот за да го елиминирате кинењето и пелтечењето на екранот при играње.Исто така, ќе можете да бидете во чекор со сите маратони за играње доцна во ноќта, бидејќи мониторот има режим на екран кој ја намалува изложеноста на емисиите на сина светлина и помага да се спречи замор на очите.
 • Модел: YM32CFE-240HZ

  Модел: YM32CFE-240HZ

  Визуелните слики на FHD се брилијантно поддржани со неверојатно брза стапка на освежување од 240 Hz за да се обезбеди дури и брзите секвенци да изгледаат помазни и подетални, давајќи ви дополнителна предност кога играте.И, ако имате компатибилна AMD графичка картичка, тогаш можете да ги искористите предностите на вградената технологија FreeSync на мониторот за да го елиминирате кинењето и пелтечењето на екранот при играње.Исто така, ќе можете да бидете во чекор со сите маратони за играње доцна во ноќта, бидејќи мониторот има режим на екран кој ја намалува изложеноста на емисиите на сина светлина и помага да се спречи замор на очите.