z

СЕРИЈА PG40

  • 40” 5K 5120*2160 Заоблен IPS 75Hz LED монитор;Модел: PG40RWI-75Hz

    40” 5K 5120*2160 Заоблен IPS 75Hz LED монитор;Модел: PG40RWI-75Hz

    Одликувајќи се со мазна искривување на екранот од 2500R, овој монитор е пријателски настроен кон очите, обезбедувајќи хипнотичко искуство на гледање без напрегање.
    Опремен со заоблен IPS панел, овој монитор има точни бои и ќе им се допадне на професионалците за уредување фотографии и видео.
    Произведува неверојатни 1,07 милијарди бои, обезбедувајќи прекрасна содржина.