page_banner

Серија PM

 • CCTV monitor PM220WE

  CCTV монитор PM220WE

  Овој професионален монитор со широк екран LED 21,5 ”нуди влезови HDMI и VGA. IPS панел, кој може да се пофали со 16,7 милиони бои и резолуција со FHD, овој монитор ќе го оживее вашето видео.
 • CCTV monitor PM240WE

  CCTV монитор PM240WE

  Овој професионален монитор со широк екран LED 23,8 ”нуди влезови HDMI и VGA. IPS панел, кој може да се пофали со 16,7 милиони бои и резолуција со FHD, овој монитор ќе го оживее вашето видео.
 • CCTV monitor PM270WE

  CCTV монитор PM270WE

  Овој монитор во боја со широк екран со LED 27 ”, со професионален степен, нуди влезови HDMI и VGA. IPS панел, кој може да се пофали со 16,7 милиони бои и резолуција со FHD, овој монитор ќе го оживее вашето видео.