page_banner

Seri YM32 mlengkung

  • Model: YM320QE(G)-165Hz

    Model: YM320QE (G) -165Hz

    Visual QHD didhukung kanthi hebat kanthi laju refresh 144hz sing cepet banget supaya urutan sing cepet bisa katon luwih alus lan luwih rinci, menehi sampeyan tambahan nalika main. Lan, yen sampeyan duwe kertu grafis AMD sing kompatibel, sampeyan bisa nggunakake teknologi FreeSync internal internal monitor kanggo ngilangi luh lan gagap layar nalika main. Sampeyan uga bakal bisa ngetrapake maraton game pungkasan wengi, amarga monitor nampilake mode layar sing nyuda cahya emisi cahya biru lan mbantu nyegah lemes mripat.
  • Model: YM32CFE-240HZ

    Model: YM32CFE-240HZ

    Visual FHD didhukung kanthi hebat kanthi laju refresh 240hz sing cepet banget supaya urutan sing cepet bisa katon luwih alus lan luwih rinci, menehi sampeyan tambahan nalika game. Lan, yen sampeyan duwe kertu grafis AMD sing kompatibel, sampeyan bisa nggunakake teknologi FreeSync internal internal monitor kanggo ngilangi luh lan gagap layar nalika main. Sampeyan uga bakal bisa ngetrapake maraton game pungkasan wengi, amarga monitor nampilake mode layar sing nyuda cahya emisi cahya biru lan mbantu nyegah lemes mripat.
  • Model: YM32CFE-165HZ

    Model: YM32CFE-165HZ

    Fitur Utama panel 32 ″ VA kanthi 1920 × 1080 Resolusi Full HD MPRT 1ms Wektu Respon lan Port Tampilan Refresh 165Hz Refresh + 2 * Koneksi HDMI Ora gagap utawa nyuwek karo Teknologi Kelengkungan Teknologi AMD FreeSync R1800 R1500 Teknologi FlickerFree lan Teknologi Biru Kurang Apa tingkat refresh? Babagan pisanan sing kudu digawe yaiku "Apa sing diarani tarif refresh?" Untunge ora kompleks banget. Refresh rate mung kaping pirang-pirang tampilan nampilake gambar ...
  • Model: YM320QE(G)-75Hz

    Model: YM320QE (G) -75Hz

    Visual QHD didhukung kanthi apik kanthi laju refresh 75hz kanggo mesthekake urutan sing cepet bisa katon luwih alus lan luwih rinci, menehi sampeyan tambahan nalika main game. Lan, yen sampeyan duwe kertu grafis AMD sing kompatibel, sampeyan bisa nggunakake teknologi FreeSync internal internal monitor kanggo ngilangi luh lan gagap layar nalika main. Sampeyan uga bakal bisa ngetrapake maraton game pungkasan wengi, amarga monitor nampilake mode layar sing nyuda cahya emisi cahya biru lan mbantu nyegah lemes mripat.