z

YM32 Series mlengkung

  • Model: YM32CFE-165HZ

    Model: YM32CFE-165HZ

    Fitur Utama Panel VA 32" kanthi Resolusi Full HD 1920x1080 MPRT 1ms Response Time lan 165Hz Refresh Rate Display Port +2* Sambungan HDMI Ora gagap utawa nyuwek nganggo AMD FreeSync Technology Curvature R1800 R1500 FlickerFree and Low Blue Mode Technology Apa refresh rate? Bab sing kudu ditindakake yaiku "Apa sejatine tingkat refresh?"Untunge ora rumit banget. Tingkat refresh mung kaping pirang-pirang tampilan refresh gambar sing ditampilake saben detik. Sampeyan bisa mbatalake ...
  • Model: YM320QE(G)-165Hz

    Model: YM320QE(G)-165Hz

    Visual QHD didhukung kanthi apik kanthi tingkat refresh 144hz sing luar biasa cepet kanggo mesthekake yen urutan sing obah kanthi cepet katon luwih lancar lan luwih rinci, menehi tambahan tambahan nalika dolanan.Lan, yen sampeyan duwe kertu grafis AMD sing kompatibel, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka teknologi FreeSync sing dibangun ing monitor kanggo ngilangi layar luh lan gagap nalika main game.Sampeyan uga bisa ngetutake maraton game ing wayah wengi, amarga monitor nduweni mode layar sing nyuda paparan emisi cahya biru lan mbantu nyegah kesel mripat.
  • Model: YM320QE(G)-75Hz

    Model: YM320QE(G)-75Hz

    Visual QHD didhukung kanthi apik dening tingkat refresh 75hz kanggo mesthekake yen urutan sing obah cepet katon luwih lancar lan luwih rinci, menehi sampeyan tambahan nalika dolanan.Lan, yen sampeyan duwe kertu grafis AMD sing kompatibel, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka teknologi FreeSync sing dibangun ing monitor kanggo ngilangi layar luh lan gagap nalika main game.Sampeyan uga bisa ngetutake maraton game ing wayah wengi, amarga monitor nduweni mode layar sing nyuda paparan emisi cahya biru lan mbantu nyegah kesel mripat.
  • Model: YM32CFE-240HZ

    Model: YM32CFE-240HZ

    Visual FHD didhukung kanthi apik kanthi tingkat refresh 240hz sing luar biasa cepet kanggo mesthekake yen urutan sing obah kanthi cepet katon luwih lancar lan luwih rinci, menehi tambahan tambahan nalika dolanan.Lan, yen sampeyan duwe kertu grafis AMD sing kompatibel, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka teknologi FreeSync sing dibangun ing monitor kanggo ngilangi layar luh lan gagap nalika main game.Sampeyan uga bisa ngetutake maraton game ing wayah wengi, amarga monitor nduweni mode layar sing nyuda paparan emisi cahya biru lan mbantu nyegah kesel mripat.