page_banner

Model: YM32CFE-165HZ

Model: YM32CFE-165HZ

Katrangan singkat:


Detail Produk

1
2

Fitur Utama

  • Panel 32 "VA kanthi Resolusi HD 1920x1080
  • Wektu Respon MPRT 1ms lan Tarif Refresh 165Hz
  • Port Tampilan + 2 * Sambungan HDMI
  • Ora gagap utawa nyuwek nganggo Teknologi AMD FreeSync
  • Kelengkungan R1800 R1500
  • Teknologi Mode FlickerFree lan Biru Kurang

Apa rate refresh?

Babagan pisanan sing kudu digawe yaiku "Apa sing diarani tarif refresh?" Untunge ora kompleks banget. Tingkat refresh mung kaping pirang-pirang tampilan sing nyegerake gambar sing ditampilake per detik. Sampeyan bisa ngerti iki kanthi mbandhingake kanthi tingkat pigura ing film utawa game. Yen film dijupuk 24 bingkai per detik (kaya standar bioskop), mula konten sumber mung nuduhake 24 gambar beda per detik. Kajaba iku, tampilan kanthi tingkat tampilan 60Hz nuduhake 60 "frame" per detik. Pancen ora bingkai, amarga tampilan bakal disegarkan 60 kaping saben detik sanajan ora ana piksel siji, lan tampilan mung nuduhake sumber sing diwenehake. Nanging, analogi kasebut isih dadi cara sing gampang kanggo ngerti konsep inti sing ana ing tingkat refresh. Tingkat penyegaran sing luwih dhuwur tegese bisa ngatasi tingkat bingkai sing luwih dhuwur. Elinga, yen tampilan mung nuduhake sumber sing diwenehake, mula, tingkat refresh sing luwih dhuwur bisa uga ora bisa nambah pengalaman yen refresh rate wis luwih dhuwur tinimbang rate frame sumber sampeyan.

Napa pentinge?

Nalika sampeyan nyambungake monitor menyang GPU (Unit Pemrosesan Grafis / Kertu Grafis), monitor bakal nampilake apa wae sing dikirim GPU, ing tingkat pigura apa wae sing dikirim, ing utawa ngisor tarif pigura maksimum monitor. Tingkat pigura sing luwih cepet ngidini gerakan ditampilake ing layar kanthi luwih lancar (Gambar 1), kanthi gerakan blur. Iki penting banget nalika nonton video utawa game kanthi cepet.

Refresh Rate lan Gaming

Kabeh game video diwenehake dening hardware komputer, ora preduli platform utawa grafis. Umume (utamane ing platform PC), pigura bakal metu nganti cepet bisa digawe, amarga iki biasane dadi gameplay sing luwih alus lan luwih apik. Bakal ana wektu tundha sing luwih sithik ing antarane saben pigura individu lan mulane kurang input input.

Masalah sing bisa kedadeyan kadang-kadang yaiku nalika pigura digawe luwih cepet tinimbang tingkat tampilan sing disegarkan. Yen sampeyan duwe tampilan 60Hz, sing digunakake kanggo muter game nganti 75 bingkai per detik, sampeyan bisa uga nemu sing diarani "nyuwek layar". Iki kedadeyan amarga tampilan, sing nampa input saka GPU kanthi interval sing biasa, bisa uga nyekel hardware ing antarane pigura. Asil kasebut yaiku nyuwek layar lan gerakan ora nyenengake, ora rata. Akeh game ngidini sampeyan bisa ngatasi tarif bingkai, nanging iki tegese sampeyan ora nggunakake PC kanthi maksimal. Napa mbuwang dhuwit kanthi akeh komponen paling anyar kaya GPU lan CPU, drive RAM lan SSD yen sampeyan entuk kapabilitas?

Apa solusi kanggo iki, sampeyan bisa uga kepengin weruh? Tingkat penyegaran sing luwih dhuwur. Iki tegese tuku 100Hz, 144Hz utawa monitor komputer 165Hz. Nganyarke saka 60Hz dadi 100Hz, 144Hz utawa 165Hz minangka prabédan sing nyata banget. Sampeyan kudu ndeleng dhewe, lan sampeyan ora bisa nindakake iku kanthi ndeleng video ing tampilan 60Hz.

 Tingkat penyegaran adaptif minangka teknologi canggih sing saiki saya populer. NVIDIA nyebut G-SYNC iki, dene AMD ngarani FreeSync, nanging konsep inti padha. Tampilan karo G-SYNC bakal takon kertu grafis sepira kerepe ngirim pigura, lan nyetel tingkat panyegaran sing cocog. Iki bakal ngilangi luh layar kanthi tingkat pigura nganti tingkat refresh maksimum monitor. G-SYNC minangka teknologi sing NVIDIA dikenani biaya lisensi sing dhuwur lan bisa nambah atusan dolar kanggo rega monitor. Saliyane, FreeSync minangka teknologi open source sing disedhiyakake dening AMD, lan mung nambah sethithik kanggo biaya monitor. We Perfect Display nginstal FreeSync ing kabeh monitor game minangka standar.

144Hz11

Apa aku kudu tuku G-Sync lan FreeSync sing kompatibel monitor game?

Umumé, Freesync penting banget kanggo game, ora mung kanggo ngindhari nyuwek, nanging kanggo ngasuransiake pengalaman sing luwih alus. Iki pancen bener yen sampeyan mbukak perangkat keras game sing ngasilake pigura luwih akeh tinimbang tampilan sing bisa ditangani.

G-Sync lan FreeSync minangka solusi kanggo kaloro masalah kasebut kanthi tampilan refresh kanthi kecepatan sing padha karo frame sing diwenehake dening kertu grafis, nyebabake game sing bebas luh.

Freesyn
Picture (6)

Apa HDR? 

HDR 400

Tampilan range dinamis (HDR) nggawe kontras sing luwih jero kanthi ngasilake macem-macem dinamika dinamis sing luwih dhuwur. Monitor HDR bisa nggawe sorotan katon luwih cerah lan menehi bayangan sing luwih sugih. Nganyarke PC nganggo monitor HDR pancen migunani yen sampeyan muter game video kanthi grafis bermutu utawa nonton video kanthi resolusi HD.

 Tanpa luwih jero babagan rincian teknis, tampilan HDR ngasilake luminance lan ambane warna sing luwih gedhe tinimbang layar sing dibangun kanggo memenuhi standar sing lawas. 

Picture (9)

Wektu Respon Cepet nyuda memedi & burem nalika transisi piksel, tansah fokus ing mungsuh lan medan sajrone wektu semrawut.

Picture (10)

Panel VA (Vertical Alignment) menehi tandha kanthi menehi refresh rate sing luwih maju, rasio kontras sing luwih tajem, lan sudut pandang lintang. Kabeh aset kasebut nggawe panel iki cocog kanggo game lan seni.

mal
Tampilan sudhut mlengkung 1800R

Desain sudhut mlengkung gelar 1800R nyelehake sampeyan ing kabeh tumindak, ora preduli ing endi sampeyan milih lungguh ing kamar.

mactilo (2)
VESA Wall Mountable

Pola pemasangan tembok VESA menehi sampeyan kebebasan milih posisi ndeleng sing optimal kanggo monitor, ngilangi kekacoan kabel, lan ngirit ruangan sing migunani kanggo game lan stasiun kerja.

mactilo (1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita