z

Seria YM32 e lakuar

 • Modeli: YM32CFE-165HZ

  Modeli: YM32CFE-165HZ

  Veçoritë kryesore Paneli VA 32" me rezolucion të plotë HD 1920x1080 Koha e përgjigjes MPRT 1ms dhe shkalla e rifreskimit 165Hz Porta e ekranit +2* Lidhje HDMI Nuk ka belbëzim ose grisje me teknologjinë AMD FreeSync Curvature R1800 R1500 Cila është shkalla e parë FlickerFree dhe teknologjia e ulët Bluerefresh? gjëja që duhet të vendosim është "Çfarë është saktësisht ritmi i rifreskimit?"Për fat të mirë nuk është shumë kompleks. Shpejtësia e rifreskimit është thjesht numri i herëve që një ekran rifreskon imazhin që shfaq në sekondë. Mund të zhbëni...
 • Modeli: YM320QE(G)-165Hz

  Modeli: YM320QE(G)-165Hz

  Pamjet vizive QHD mbështeten shkëlqyeshëm nga një ritëm rifreskimi jashtëzakonisht i shpejtë 144 Hz për të siguruar që edhe sekuencat me lëvizje të shpejtë të shfaqen më të buta dhe më të detajuara, duke ju dhënë avantazhin e shtuar kur luani lojëra.Dhe, nëse keni një kartë grafike të përputhshme AMD, atëherë mund të përfitoni nga teknologjia e integruar FreeSync e monitorit për të eliminuar çarjen e ekranit dhe belbëzimin gjatë lojës.Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të vazhdoni me çdo maratonë të lojërave të natës vonë, pasi monitori përmban një modalitet ekrani që redukton ekspozimin ndaj emetimeve të dritës blu dhe ndihmon në parandalimin e lodhjes së syve.
 • Modeli: YM320QE(G)-75Hz

  Modeli: YM320QE(G)-75Hz

  Pamjet vizive QHD mbështeten shkëlqyeshëm nga një ritëm rifreskimi 75 Hz për të siguruar që edhe sekuencat me lëvizje të shpejtë të shfaqen më të buta dhe më të detajuara, duke ju dhënë avantazhin e shtuar gjatë lojës.Dhe, nëse keni një kartë grafike të përputhshme AMD, atëherë mund të përfitoni nga teknologjia e integruar FreeSync e monitorit për të eliminuar çarjen e ekranit dhe belbëzimin gjatë lojës.Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të vazhdoni me çdo maratonë të lojërave të natës vonë, pasi monitori përmban një modalitet ekrani që redukton ekspozimin ndaj emetimeve të dritës blu dhe ndihmon në parandalimin e lodhjes së syve.
 • Modeli: YM32CFE-240HZ

  Modeli: YM32CFE-240HZ

  Pamjet vizive FHD mbështeten shkëlqyeshëm nga një ritëm rifreskimi jashtëzakonisht i shpejtë 240 Hz për të siguruar që edhe sekuencat me lëvizje të shpejtë të shfaqen më të buta dhe më të detajuara, duke ju dhënë atë avantazh të shtuar kur luani lojëra.Dhe, nëse keni një kartë grafike të përputhshme AMD, atëherë mund të përfitoni nga teknologjia e integruar FreeSync e monitorit për të eliminuar çarjen e ekranit dhe belbëzimin gjatë lojës.Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të vazhdoni me çdo maratonë të lojërave të natës vonë, pasi monitori përmban një modalitet ekrani që redukton ekspozimin ndaj emetimeve të dritës blu dhe ndihmon në parandalimin e lodhjes së syve.