page_banner

JM27 Series

  • JM27B-Q144Hz

    JM27B-Q144Hz

    Visual QHD leres-leres didukung ku laju nyegerkeun 144hz anu gancang pisan pikeun mastikeun urutan anu gancang-gancang katingali langkung lancar sareng langkung jéntré, masihan anjeun nambihan nalika midangkeun. Sareng, upami anjeun ngagaduhan kartu grafik AMD anu cocog, maka anjeun tiasa ngamangpaatkeun téknologi FreeSync internal bawaan pikeun ngaleungitkeun layar luh sareng gagap nalika maén. Anjeun ogé bakal tiasa teras-terasan sareng maraton kaulinan telat-peuting, sabab monitorna modél layar anu ngirangan paparan émisi cahaya biru sareng ngabantosan kacapean panon.
  • Model: JM27B-Q95Hz

    Modél: JM27B-Q95Hz

    Visual QHD leres-leres didukung ku tingkat panyegaran 95hz anu gancang pisan pikeun mastikeun urutan anu gancang-gancang katingali langkung lemes sareng langkung jéntré, masihan anjeun nambihan nalika midangkeun. Sareng, upami anjeun ngagaduhan kartu grafik AMD anu cocog, maka anjeun tiasa ngamangpaatkeun téknologi FreeSync internal bawaan pikeun ngaleungitkeun layar luh sareng gagap nalika maén. Anjeun ogé bakal tiasa teras-terasan sareng maraton kaulinan telat-peuting, sabab monitorna modél layar anu ngirangan paparan émisi cahaya biru sareng ngabantosan kacapean panon.
  • Model: JM272QE-144Hz

    Model: JM272QE-144Hz

    Visual QHD leres-leres didukung ku laju nyegerkeun 144hz anu gancang pisan pikeun mastikeun urutan anu gancang-gancang katingali langkung lancar sareng langkung jéntré, masihan anjeun nambihan nalika midangkeun. Sareng, upami anjeun ngagaduhan kartu grafik AMD anu cocog, maka anjeun tiasa ngamangpaatkeun téknologi FreeSync internal bawaan pikeun ngaleungitkeun layar luh sareng gagap nalika maén. Anjeun ogé bakal tiasa teras-terasan sareng maraton kaulinan telat-peuting, sabab monitorna modél layar anu ngirangan paparan émisi cahaya biru sareng ngabantosan kacapean panon.