z

runtuyan JM27

  • Model: JM272QE-144Hz

    Modél: JM272QE-144Hz

    Visual QHD dirojong sacara saé ku laju refresh 144hz anu luar biasa gancang pikeun mastikeun sekuen anu gerak gancang muncul langkung lancar sareng langkung detil, masihan anjeun tambihan tambahan nalika maén.Sareng, upami anjeun ngagaduhan kartu grafik AMD anu cocog, anjeun tiasa ngamangpaatkeun téknologi FreeSync anu diwangun dina monitor pikeun ngaleungitkeun cimata layar sareng gagap nalika maén.Anjeun ogé bakal tiasa ngiringan marathon kaulinan wengi-wengi, sabab monitor gaduh mode layar anu ngirangan paparan ka émisi cahaya biru sareng ngabantosan nyegah kacapean panon.
  • JM27B-Q144Hz

    JM27B-Q144Hz

    Visual QHD dirojong sacara saé ku laju refresh 144hz anu luar biasa gancang pikeun mastikeun sekuen anu gerak gancang muncul langkung lancar sareng langkung detil, masihan anjeun tambihan tambahan nalika maén.Sareng, upami anjeun ngagaduhan kartu grafik AMD anu cocog, anjeun tiasa ngamangpaatkeun téknologi FreeSync anu diwangun dina monitor pikeun ngaleungitkeun cimata layar sareng gagap nalika maén.Anjeun ogé bakal tiasa ngiringan marathon kaulinan wengi-wengi, sabab monitor gaduh mode layar anu ngirangan paparan ka émisi cahaya biru sareng ngabantosan nyegah kacapean panon.
  • Model: JM27B-Q95Hz

    Modél: JM27B-Q95Hz

    Visual QHD dirojong sacara saé ku laju refresh 95hz anu luar biasa gancang pikeun mastikeun sekuen anu gancang-gancang katingalina langkung lancar sareng langkung rinci, masihan anjeun tambihan tambahan nalika maén.Sareng, upami anjeun ngagaduhan kartu grafik AMD anu cocog, anjeun tiasa ngamangpaatkeun téknologi FreeSync anu diwangun dina monitor pikeun ngaleungitkeun cimata layar sareng gagap nalika maén.Anjeun ogé bakal tiasa ngiringan marathon kaulinan wengi-wengi, sabab monitor gaduh mode layar anu ngirangan paparan ka émisi cahaya biru sareng ngabantosan nyegah kacapean panon.