z

Seria JM27

 • Modeli: JM272QE-144Hz

  Modeli: JM272QE-144Hz

  Pamjet vizive QHD mbështeten shkëlqyeshëm nga një ritëm rifreskimi jashtëzakonisht i shpejtë 144 Hz për të siguruar që edhe sekuencat me lëvizje të shpejtë të shfaqen më të buta dhe më të detajuara, duke ju dhënë avantazhin e shtuar kur luani lojëra.Dhe, nëse keni një kartë grafike të përputhshme AMD, atëherë mund të përfitoni nga teknologjia e integruar FreeSync e monitorit për të eliminuar çarjen e ekranit dhe belbëzimin gjatë lojës.Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të vazhdoni me çdo maratonë të lojërave të natës vonë, pasi monitori përmban një modalitet ekrani që redukton ekspozimin ndaj emetimeve të dritës blu dhe ndihmon në parandalimin e lodhjes së syve.
 • JM27B-Q144Hz

  JM27B-Q144Hz

  Pamjet vizive QHD mbështeten shkëlqyeshëm nga një ritëm rifreskimi jashtëzakonisht i shpejtë 144 Hz për të siguruar që edhe sekuencat me lëvizje të shpejtë të shfaqen më të buta dhe më të detajuara, duke ju dhënë avantazhin e shtuar kur luani lojëra.Dhe, nëse keni një kartë grafike të përputhshme AMD, atëherë mund të përfitoni nga teknologjia e integruar FreeSync e monitorit për të eliminuar çarjen e ekranit dhe belbëzimin gjatë lojës.Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të vazhdoni me çdo maratonë të lojërave të natës vonë, pasi monitori përmban një modalitet ekrani që redukton ekspozimin ndaj emetimeve të dritës blu dhe ndihmon në parandalimin e lodhjes së syve.
 • Modeli: JM27B-Q95Hz

  Modeli: JM27B-Q95Hz

  Pamjet vizive QHD mbështeten shkëlqyeshëm nga një ritëm rifreskimi jashtëzakonisht i shpejtë 95 Hz për të siguruar që edhe sekuencat me lëvizje të shpejtë të shfaqen më të buta dhe më të detajuara, duke ju dhënë avantazhin e shtuar kur luani lojëra.Dhe, nëse keni një kartë grafike të përputhshme AMD, atëherë mund të përfitoni nga teknologjia e integruar FreeSync e monitorit për të eliminuar çarjen e ekranit dhe belbëzimin gjatë lojës.Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të vazhdoni me çdo maratonë të lojërave të natës vonë, pasi monitori përmban një modalitet ekrani që redukton ekspozimin ndaj emetimeve të dritës blu dhe ndihmon në parandalimin e lodhjes së syve.