z

Seri JM27

  • Model: JM272QE-144Hz

    Model: JM272QE-144Hz

    Visual QHD didhukung kanthi apik kanthi tingkat refresh 144hz sing luar biasa cepet kanggo mesthekake yen urutan sing obah kanthi cepet katon luwih lancar lan luwih rinci, menehi tambahan tambahan nalika dolanan.Lan, yen sampeyan duwe kertu grafis AMD sing kompatibel, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka teknologi FreeSync sing dibangun ing monitor kanggo ngilangi layar luh lan gagap nalika main game.Sampeyan uga bisa ngetutake maraton game ing wayah wengi, amarga monitor nduweni mode layar sing nyuda paparan emisi cahya biru lan mbantu nyegah kesel mripat.
  • JM27B-Q144Hz

    JM27B-Q144Hz

    Visual QHD didhukung kanthi apik kanthi tingkat refresh 144hz sing luar biasa cepet kanggo mesthekake yen urutan sing obah kanthi cepet katon luwih lancar lan luwih rinci, menehi tambahan tambahan nalika dolanan.Lan, yen sampeyan duwe kertu grafis AMD sing kompatibel, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka teknologi FreeSync sing dibangun ing monitor kanggo ngilangi layar luh lan gagap nalika main game.Sampeyan uga bisa ngetutake maraton game ing wayah wengi, amarga monitor nduweni mode layar sing nyuda paparan emisi cahya biru lan mbantu nyegah kesel mripat.
  • Model: JM27B-Q95Hz

    Model: JM27B-Q95Hz

    Visual QHD didhukung kanthi apik kanthi tingkat refresh 95hz sing luar biasa cepet kanggo mesthekake yen urutan sing obah kanthi cepet katon luwih lancar lan luwih rinci, menehi tambahan tambahan nalika dolanan.Lan, yen sampeyan duwe kertu grafis AMD sing kompatibel, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka teknologi FreeSync sing dibangun ing monitor kanggo ngilangi layar luh lan gagap nalika main game.Sampeyan uga bisa ngetutake maraton game ing wayah wengi, amarga monitor nduweni mode layar sing nyuda paparan emisi cahya biru lan mbantu nyegah kesel mripat.