z

Model Papan Tulis Interaktif: DE65-M

Model Papan Tulis Interaktif: DE65-M

Katrangan singkat:

Fitur tombol
Dual OS, sistem Android 9.0/11.0/win, kompatibilitas sing kuat
Layar HD 4K tenan, Tampilan Perawatan Mata 4K, 100% sRGB
20 TCTerms Layar Tutul Infrared, 1MM tliti dhuwur tutul
HDMI Adopter, produk sertifikat CE, UL, FCC, UKCA


Detail Produk

1
3
9
2
4
7

Fitur tombol

Dual OS, sistem Android 9.0/11.0/win, kompatibilitas sing kuat

Layar HD 4K tenan, Tampilan Perawatan Mata 4K, 100% sRGB

20 TCTerms Layar Tutul Infrared, 1MM tliti dhuwur tutul

HDMI Adopter, produk sertifikat CE, UL, FCC, UKCA

Nuduhake proyeksi layar nirkabel lan interaksi

Parameter produk

Spesifikasi

Jinis

Paramèter

Panel

ukuran LCD 65"
Panel tuku standar A Tingkat
Sumber cahya LED
Resolusi 3840 x 2160 piksel
padhang 350cd/m²(tipe)
Jatah kontras 5000: 1 (tipe.)
Frekuensi 60Hz
Sudut Pandang 178°(H)/178°(V)
umur urip 60.000 jam
Wektu nanggepi 6ms
Kesatuan warna 72%
Warna Tampilan 16.7M
 AndroidProperti sistem  Prosesor CPU A55*4
GPU G31*2
Frekuensi kerja 1.9GHZ
intine 4 Inti
Memori DDR4: 4GB / eMMC: 32GB
Versi sistem Android 9.0
Solusi chip Amlogic
WiFi 2.4G/5G
Bluetooth 5.0
 daya Tegangan AC 100-240V~50/60Hz
Maks.konsumsi daya 200W
Konsumsi daya siyaga <0.5W
Speaker 2 x 12W (maks)
Input sumber daya (AC). 100-240V
Ngalih daya Ngalih Tombol
 

Lingkungan

Suhu kerja 0 ℃ ~ 40 ℃
Suhu panyimpenan -20 ℃ ~ 60 ℃
Kelembapan kerja 10% ~ 90% Ora ana kondensasi
 Antarmuka Input(Android) HDMI IN 2
DP ing 1
VGA IN 1
YPbPr(mini) IN 1
AV (mini) IN 1
USB 3.0 1
USB 2.0 2
SENTUH USB (Tipe B) 1
KARTU TF 1
PC Audio IN 1
RS 232 1
RF ing 1
LAN (RJ45) IN 1
Antarmuka Output(Android) Earphone / Line metu 1
AV (Coax) OUT 1

 

Spesifikasi

Jinis

Paramèter

PC (OPS)Properti sistem

(Opsional)

CPU Intel Haswell i3 / i5 / i7 (opsional) 
Memori DDR3 4G / 8G (opsional) 
Hard disk SSD 128G / 256G (opsional)
HDMI OUT 1
VGA OUT 1
USB USB2.0 x 2;USB 3.0 x 2
Power Supply 60W (12V-19V 5A)
kunci 1 kwik DAYA
Antarmuka ngarep USB3.0 3
HDMI IN 1
Tutul ngarep (USB-B)  1
Struktur Bobot resik 38+/1kg
Bobot reged 48+/-1kg
Ukuran kosong 1257,6 * 84 * 743,6 mm
Dimensi packing 1350 * 190 * 870 mm
Bahan cangkang Bingkai paduan aluminium, tutup mburi lembaran logam
Warna cangkang abu-abu
situs bolongan VESA 4-M8 bolongan meneng 400 * 400mm
Basa OSD CN, EN etc
Parameter tutul Spesifikasi tutul Teknologi sensing inframerah non-kontak, ndhukung 20 poin nulis
kaca 4MM, Mohs temper fisik level 7
Transmisi kaca > 88%
Bahan rangka Bingkai paduan aluminium, PCBA
Akurasi tutul ≤1mm
ambane tutul 3 ± 0,5 mm
Mode input Objek buram (driji, pena, lsp)
Hit teoretis Posisi padha 60 yuta kaping ndhuwur
resistance cahya Lampu pijar (220V, 100W), kanthi jarak vertikal luwih saka 350mm lan Iluminasi solar saka srengenge nganti 90.000 Lux
sumber daya USB (sumber daya USB)
Tegangan suplai DC 5.0±5%
Aksesoris Remoter 1
kabel daya 1
Tutul pen 1
Manual operasi 1
Baterei 1 (pasangan)

*※ Penafian
1. Dipengaruhi dening konfigurasi produk lan proses manufaktur, ukuran mesin / bobot awak bisa beda-beda, mangga deleng produk nyata.
2. Gambar produk ing spesifikasi iki mung kanggo ilustrasi, efek produk sing nyata (kalebu nanging ora winates ing tampilan, warna, ukuran) bisa uga rada beda, deleng produk nyata.
3. Supaya bisa nyedhiyakake spesifikasi sing akurat, deskripsi teks lan efek gambar saka spesifikasi iki bisa diatur lan diowahi kanthi nyata supaya cocog karo kinerja produk, spesifikasi lan informasi liyane.
Yen modifikasi lan pangaturan sing kasebut ing ndhuwur pancen perlu, ora ana kabar khusus sing bakal diwenehake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita