z

Modél Whiteboard Interaktif: DE65-M

Modél Whiteboard Interaktif: DE65-M

Katerangan pondok:

Fitur konci
Dual OS, Android 9.0/11.0/win sistem, kasaluyuan kuat
Saleresna layar HD 4K, Tampilan Perawatan Panon 4K, 100% sRGB
20 titik Infrabeureum Toel Layar, 1MM precision tinggi touch
HDMI Adopter, produk sertipikat ku CE, UL, FCC, UKCA


Rincian produk

1
3
9
2
4
7

Fitur konci

Dual OS, Android 9.0/11.0/win sistem, kasaluyuan kuat

Saleresna layar HD 4K, Tampilan Perawatan Panon 4K, 100% sRGB

20 titik Infrabeureum Toel Layar, 1MM precision tinggi touch

HDMI Adopter, produk sertipikat ku CE, UL, FCC, UKCA

Babagi proyéksi layar nirkabel sareng interaksi

Parameter produk

Spésifikasi

Tipe

Parameter

Panel

Ukuran LCD 65"
Standar pameseran panel A Tingkat
Sumber cahaya LED
Resolusi 3840 x 2160 piksel
Caang 350cd/m²(tipe)
Jatah kontras 5000: 1 (typ.)
Frékuénsi 60Hz
Sudut Témbongkeun 178°(H)/178°(V)
Jangka waktu hirup 60.000 WIB
waktos respon 6ms
Warna jenuh 72%
Warna tampilan 16.7M
 AndroidPasipatan Sistim  Prosesor CPU A55*4
GPU G31*2
Frékuénsi gawé 1,9 GHz
intina 4 Inti
Mémori DDR4: 4GB / eMMC: 32GB
Vérsi Sistim Android 9.0
Solusi chip Amlogic
Wifi 2.4G/5G
Bluetooth 5.0
 Kakuatan Voltaseu AC 100-240V~50/60Hz
Max.konsumsi kakuatan 200W
Konsumsi kakuatan sayaga <0,5W
Narasumber 2 x 12W (maks)
Input catu daya (AC). 100-240V
Saklar kakuatan Pindah konci
 

Lingkungan

Suhu gawé 0 ℃ ~ 40 ℃
Suhu neundeun -20 ℃ ~ 60 ℃
Kalembaban gawé 10% ~ 90% Taya kondensasi
 Input Interface(Android) HDMI IN 2
DP IN 1
VGA IN 1
YPbPr(mini) IN 1
AV (mini) IN 1
USB 3.0 1
USB 2.0 2
TOUCH USB (Tipe B) 1
KARTU TF 1
Audio PC IN 1
RS 232 1
RF IN 1
LAN(RJ45) IN 1
Panganteur Kaluaran(Android) Earphone / Garis kaluar 1
AV (Coax) OUT 1

 

Spésifikasi

Tipe

Parameter

PC(OPS)Pasipatan Sistim

(Pilihan)

CPU Intel Haswell i3 / i5 / i7 (opsional) 
Mémori DDR3 4G / 8G (opsional) 
Hard Disk SSD 128G / 256G (opsional)
HDMI OUT 1
VGA OUT 1
USB USB2.0 x 2;USB 3.0 x 2
Sasayogian tanaga 60W (12V-19V 5A)
konci 1 konci POWER
Interface hareup USB3.0 3
HDMI IN 1
Toel hareup (USB-B)  1
Struktur Beurat bersih 38+/1 kg
Beurat kotor 48+/- 1 kg
dimensi bulistir 1257,6 * 84 * 743,6 mm
Dimensi bungkusan 1350 * 190 * 870mm
Bahan cangkang Pigura alloy aluminium, lambar logam panutup tukang
Warna cangkang hawuk
situs liang VESA 4-M8 Screw liang 400 * 400mm
Basa OSD CN, EN jsb
Parameter toél spésifikasi touch Non-kontak téhnologi sensing infra red, ngarojong 20 titik nulis
Kaca 4MM, Mohs tempered fisik tingkat 7
Transmisi kaca > 88%
Bahan pigura Pigura alloy aluminium, PCBA
Akurasi touch ≤1mm
Toél jero 3 ± 0,5 mm
Modeu input Objek opak (ramo, pulpén, jsb)
Hits teoritis Posisi anu sami 60 juta kali di luhur
lalawanan lampu Lampu pijar (220V, 100W), kalayan jarak nangtung langkung ti 350mm sareng Panerangan surya tina cahya panonpoé dugi ka 90,000 Lux
Sasayogian tanaga USB (suplai kakuatan USB)
tegangan suplai DC 5.0±5%
Asesoris Jauhan 1
Kabel listrik 1
Toél pulpén 1
Manual operasi 1
Batré 1 (pasangan)

*※ Bantahan
1.Affected ku konfigurasi produk jeung prosés manufaktur, ukuran mesin sabenerna / beurat awak bisa jadi rupa-rupa, mangga tingal produk sabenerna.
2. Gambar produk dina spésifikasi ieu ngan pikeun ilustrasi, épék produk sabenerna (kaasup tapi teu diwatesan ku penampilan, warna, ukuran) bisa jadi rada béda, mangga tingal produk sabenerna.
3. Dina raraga nyadiakeun spésifikasi akurat saloba mungkin, déskripsi téks na épék gambar tina spésifikasi ieu bisa disaluyukeun jeung dirévisi sacara real waktu pikeun cocog kinerja produk sabenerna, spésifikasi sareng inpo nu sejenna.
Upami modifikasi sareng pangaluyuan anu disebatkeun di luhur leres-leres diperyogikeun, henteu aya bewara khusus anu bakal dipasihkeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami