page_banner

Ние сме многу среќни што ќе ви ја кажеме најновата опција Ут вид на монитор за игри

Ние сме многу среќни што ќе ви ја кажеме најновата опција Ут вид на монитор за игри. Тоа е многу слично на функцијата на локално затемнување. Наскоро ќе го додадеме ова на нашиот монитор.

 


Време на објавување: Дек-11-2020